Fill out my online form.

ProClick testet i praksis: ett produkt, allsidig i bruk

ProClick: Hvordan bruker tre kunder ProClick systemet i sitt daglige arbeid? Hva liker de og hvor ser de forbedringspotensiale? Du kan lese dommen til IT-administrator Marc L. og elektroingeniør Bernhard S. i det aktuelle blogginnlegget.

Hvor skal du plassere verktøyene?

Hvilken håndverker kjenner ikke til situasjonen: Når du kommer til byggeplassen pakkes nødvendig verktøy og arbeidsmateriell raskt bort. Men hvor skal du plassere alle redskapene? Foruten esker og kofferter, liker mange å bruke bukselommene de siste meterne til stedet – til stor irritasjon for vaskemaskinene. Årsaken: det er ikke uvanlig at folk glemmer å tømme lommene før vask – og skrutrekkere, målerpinner eller penner får da en «gnistrende ren» vask. Dette trenger ikke lenger være tilfelle!

Med ProClick systemet tilbyr Sortimo en praktisk og ergonomisk oppbevaringsmulighet for verktøy og andre materialer.   

ProClick verktøyveskene har et festesystem som passer til en rekke andre Sortimo produkter – fra SR5 hyllesystemet til C-BOXX og AutoAssistent til ProClick verktøybeltet eller verktøyholderen.

Når de er pakket, kan verktøyveskene enkelt klikkes på komponentene og fjernes igjen etter bruk. Alt er helt enkelt og brukervennlig.

Og «holderen» på verktøybeltet sørger for at du kan feste verktøyveskene med bare ett klikk – uten å måtte ta av beltet.

Disse to testerne gjorde den praktiske testen:

Bernhard S.

Elektroingeniør

Som utdannet elektroingeniør ser Bernhard S. tilbake på en lang og vellykket karriere. Men lidenskapen hans for bransjen tok på ingen måte slutt da han gikk delvis av med pensjon. Det er rett og slett ikke i hans natur å sitte stille og ikke ha noe å gjøre. Han hjelper fortsatt kundene og gir dem råd om for eksempel planlegging og installasjon av elektriske anlegg. På fritiden er han også engasjert i det tyske alpinforbundet (DAV). Der er det alltid viktig å holde hodet kaldt selv på de høyeste plassene. Tross alt, hvem har tid til å bruke lang tid på å lete etter verktøy i felten? Derfor er Bernhard forutbestemt på at vi skal teste verktøyholderen i kombinasjon med ProClick verktøyveskene.

Bernhard, hva har du i vesken?

«Hverdagen til en elektriker er veldig variert, og man trenger ofte forskjellige verktøy og måleinstrumenter. Derfor skreddersyr jeg alltid verktøyveskene mine på forhånd til det respektive arbeidsområdet og bruksområdet. Men det er noe som alltid må være der: Kombitang, sidekuttere, forskjellige skrutrekkere samt en lommelykt og måle- og testutstyr.»

Overbeviste ProClick deg?

«Kompatibiliteten med mange Sortimo produkter gjør hverdagen min mye enklere. Innsatsboksene passer til og med inn i den store verktøyvesken og bunnutvidelsen. Det er veldig nyttig fordi jeg ikke engang trenger å fylle på verktøyveskene eller bunnutvidelsen. For oppbevaring av verktøyveskene, spiller LT-BOXX inn: den har akkurat den perfekte størrelsen for å oppbevare ProClick verktøyveskene.»

Hvor kan det fortsatt være et forbedringspotensiale?

«Samlet sett er ProClick et godt produkt for meg. Men selvfølgelig, det er alltid rom for forbedringer. Håndtaket på den store verktøyvesken, for eksempel, er en av dem for meg. Selv om skumgummien er veldig fleksibel, ville et sterkere materiale, etter min mening ligge bedre i hånden. Ytterligere potensial ligger i optimalisering av de ytre lommene og en forlengelse av verktøyholderen. Spesielt store verktøyvesker kan raskt henge ned over den store verktøyvesken eller dekke de ytre lommene. Her kan kanskje en flyttbar versjon av den såkalte «UnitOrganiser» ville være nyttig.

I tillegg mangler et passende regntrekk til den store verktøyvesken. Den klikkbare bunnutvidelsen kan også bli strammere.»

Marc L.

IT-administrator (infrastruktur)

Selv om Marc L. opprinnelig kommer fra feltet innen sikkerhetsteknologi, føler han seg hjemme i IT-infrastruktursektoren. På grunn av jobben som IT- infrastruktur administrator må han ofte klatre i stiger, for eksempel for å vedlikeholde serverrom eller aksesspunkter. Han hadde lenge lett etter et passende sted å oppbevare verktøyene sine for å unngå den plagsomme stigningen opp og ned. På en provisorisk måte hadde han satt sammen sin egen verktøybelte-konstellasjon før ProClick.

Hva er spesielt med ProClick for deg?

Verktøybeltet sparer meg for pendling og tid. Til slutt trenger jeg ikke gå fra kjøretøyet til stigen hele tiden. Jeg kan til og med lagre reservebatterier i den. For ofte er ikke arbeidet gjort etter noen minutter. Det som også skiller seg ut for meg er den ekstraordinære kvaliteten til ProClick. Selv på lange dager kan jeg takket være hofteputen bruke beltet i timevis – uten at det gjør vondt eller blir ubehagelig.

Hva legger du i ProClick posene dine?

For det første inkluderer en IT-infrastruktur administrators verktøy standardutstyret – som skrutrekkere, en batteridrevet drill eller unbrakonøkler. Spesielt for jobben min er nettverkstestere viktige for å sjekke ledningene. Men for arbeid med kabler er sidekuttere eller kabelstrippere også uunnværlige. I tillegg til verktøy har jeg også buntebånd eller små hardwaredeler i verktøyveskene som standard.

Hva kan forbedres med ProClick?

Nå og da hender det at jeg jobber ute. For å beskytte verktøyene mot alle værforhold, ville det være nyttig å utvikle regntrekk for lommene. Etter min mening egner negleposen med snøringslommen seg godt til dette. For verktøyvesken i størrelse L kan det kanskje være nyttig med et slags lokk som kan foldes tilbake av seg selv. Jeg liker å strekke meg inn i posene «blindt».

For ikke å la forslagene fra våre produkttestere stå ubesvarte,
har vår ProClick Product Marketing Manager, Florian Bobinger, tatt dem på seg:

ProClick er i konstant endring. Derfor tar vi alltid gjerne imot kommentarer og forslag til forbedringer, også med tanke på utformingen av verktøyveskene. Alle ProClick- verktøyveskene er værbestandige og gir en enkel og rask tilgang på grunn av det åpne designet. For å opprettholde denne funksjonen har vi introdusert spikerlommen med «snøringslomme». Dette gir fleksibel tilgang selv i dårlig vær. Visste du forresten at løkker til fallsikring av verktøy er integrert i posene? Dermed er verktøyene dine i tillegg sikret mot å falle ut. I tillegg jobber vi kontinuerlig med ytterligere løsninger. Så du kan se frem til å se hva annet som venter deg mot slutten av året.

Florian Bobinger Produkt Marketing Manager ProClick

Du skjønner – applikasjonsmulighetene til ProClick er nesten ubegrensede. Foruten representanter for tradisjonelt håndverk, representert ved legger ProClick også til rette for hverdagen på andre områder. På spørsmål om produkttesterne våre også ville bruke ProClick på fritiden, bekreftet de alle dette med et rungende «ja».   

Nå er det din tur – gjør hverdagen din enklere med ProClick verktøyveskene fra Sortimo.  

Legg inn kommentar

Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.
Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.
Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.

* merkede felter er obligatoriske

Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.

0 kommentarer

  • Det finnes ingen kommentarer ennå, så vær førstemann ut!
    Vi er glade for din tilbakemelding om dette innlegget.