text.skipToContent text.skipToNavigation

Velkommen til Sortimos presseportal

Her finner du aktuelle nyheter og presseinformasjon fra Sortimo AS

Sortimo nyheter & presse

16.11.2023
För att hålla jämna steg med den ständigt växande kundefterfrågan på ekonomiska och hållbara produkter och tjänsterär hela Sortimo produktportfölj ständigt föremål för optimeringsprocesser. Med SR5 reducerad till max, erbjuder Zusmarshausens marknadsledare en framtidsorienterad produkt som passar alla kunder.
Pressekontakt
Stian Hauge Espehjelle

+47 92087896
SHaugeEspehjelle@sortimo.no
SR5 Vorschaubild.png
16.11.2023
Sortimo presenterar SR5 reducerad till max: Det lättaste professionella fordonsinredningssystemet på marknaden
För att hålla jämna steg med den ständigt växande kundefterfrågan på ekonomiska och hållbara produkter och tjänsterär hela Sortimo produktportfölj ständigt föremål för optimeringsprocesser. Med SR5 reducerad till max, erbjuder Zusmarshausens marknadsledare en framtidsorienterad produkt som passar alla kunder.
T-BOXX 666-450.png
02.11.2023
Effektivitet møter design: Sortimos nye T-BOXX-modeller
Sortimo, markedsleder innen bilinnredninger og mobile transportløsninger, viser frem de siste fremskrittene og tilleggene til den velprøvde T-BOXX-serien. Den oppdaterte serien gir mer enn bare transportalternativer: Den sørger også for bedre og mer organisert lagring av små komponenter.
Fluegeltuerplatten_2030x1020.jpg
09.10.2023
Nye vingedørpaneler: Maksimal funksjonalitet for nyttekjøretøy
Alle håndverkere og serviceteknikere kjenner problemet: En rotete innredning koster verdifull tid og skaper stress. Sortimo, industrileder innen bilinnredninger og mobile transportsystemer, presenterer løsningen: Nye svingdørpaneler som vil forenkle organisering og tilgang til innholdet i lasterommet betydelig, og som kan lastes med opptil 10 kg.
Sortimo_Multifunktionsauszug_666x450.png
28.06.2023
Allsidighet og fleksibilitet: Sortimo presenterer et nytt multifunksjonelt uttrekk
Sortimo presenterer sitt nye multifunksjonelle uttrekk som er den ideelle løsningen for transport av tung last i lette nyttekjøretøy og varebiler. Uttrekket vil støtte opp til 200 kg og er tilgjengelig i to versjoner: Som en frittstående løsning eller direkte innebygd i bilinnredningen.
Sortimo Fleet Conversion Center
18.05.2022
Sortimo kjøreplan 2025: Superlativer for bærekraft og kundefordeler
Sortimo International GmbH har en klar kjøreplan for fremtiden. Fokuset er en bærekraftig, klimavennlig produksjon og en intelligent energiforvaltning i samarbeid med Europas største ladestasjon, Sortimo Innovationspark Zusmarshausen (SIZ).
Sortimo Presseinfo Teleskop-Spannstange
08.02.2022
Transporter lasten din trygt og fleksibelt med teleskopiske spennstenger og festeskinner fra Sortimo
Sortimo, markedslederen for mobile reolsystemer, tilbyr sine handels- og industrikunder en ny teleskopstang, som er en plassbesparende og fleksibel løsning i det daglige arbeidet. Det gjør det også lettere å transportere last i samsvar med lastesikringsforskriftene. 
Presse-2020-11-02-thumb.jpg
02.11.2020
Bedre arbeidsmiljø med riktig belysning året rundt
Vi nærmer oss vinteren og det blir mørkere ute. Det gjør det ekstra viktig å sørge for tilstrekkelig belysning når du arbeider fra bilen, ellers risikerer du å gå på kompromiss med sikkerheten i varebilen din.
Presse-2020-10-21-thumb.jpg
21.10.2020
Lokal forankring er avgjørende når håndverkere kjøper ny bilinnredning
Å investere i en ny bilinnredning er en stor beslutning, og ikke den enkleste å ta. Her spiller både pris og kvalitet en stor rolle, men det er den nære relasjonen til den lokale forhandleren som kan være forskjellen mellom en fornøyd kunde og en lojal kunde.
Flere pressemeldinger