text.skipToContent text.skipToNavigation
09.okt.2023

Nye vingedørpaneler: Maksimal funksjonalitet for nyttekjøretøy

Alle håndverkere og serviceteknikere kjenner problemet: En rotete innredning koster verdifull tid og skaper stress. Sortimo, industrileder innen bilinnredninger og mobile transportsystemer, presenterer løsningen: Nye svingdørpaneler som vil forenkle organisering og tilgang til innholdet i lasterommet betydelig, og som kan lastes med opptil 10 kg.

Effektivitet møter brukervennlighet
Sortimo redefinerer effektiviteten i bilinnredning takket være det unike ProClick-systemet som sømløst kan integreres i multifunksjonspanelet på sidehenglsede bakdører. Svingdørpaneler sikrer optimal bruk av bilens interiør ved hjelp av direkte feste av multifunkssstangenog annet tilbehør. Men de skiller seg også ut på grunn av deres holdbarhet og brukervennlighet. Installasjonen på kjøretøyet er enkel og enkel uten behov for å bore hull.

Fokus på holdbarhet og sikkerhet
Treverket som brukes i vingedørpanelene kommer fra bærekraftige kilder og gjennomgår en spesiell behandlingsprosess som gjør det motstandsdyktig mot fuktighet. Denne forsiktige behandlingen sikrer lengre levetid og holdbarhet for svingdørpanelene, selv under tøffe forhold.

Fleksibilitet og tilpasningsevne
Utformingen av vingedørpanelene er individuelt tilpasset brukerens behov. Dette forbedrer organiseringen i bilens indre, samt den fullstendige arbeidsflyten. Ved å integrere kjøretøyet i Sortimo-økosystemet kan kundene dra nytte av et integrert system som forenkler transport, lagring og tilgang til verktøy og materialer.

Ett skritt videre for nyttekjøretøyutstyr
Sortimos vingedørpaneler representerer neste trinn i utrusting av nyttekjøretøyer. Ved hjelp av detp innovative ProClick-systemet, som er synonymt med topp kvalitet og funksjonalitet, kan brukerne nå tilpasse bilinnredningssystemet perfekt, samtidig som de øker effektiviteten. De slitesterke panelene gir en pålitelig løsning for organisering og sikring av verktøy og materialer i nyttekjøretøy. Og takket være høy kvalitet og brukervennlig design, er Sortimos vingedørpaneler det ideelle valget for alle som er avhengig av profesjonelle bilinnredningssystemer.

Bildematerialet er tilgjengelig fra denne koblingen:
Bilde 1: Sortimos vingedørpaneler i aksjon: Maksimal orden og effektivitet i bilens interiør

Om Sortimo International GmbH
Sortimo International GmbH er verdens ledende produsent av bilinnredningssystemer og tilbyr digitale tjenester og strategisk rådgivning om mobilitetsløsninger med sine produkter for å muliggjøre etablering av et svært effektivt og profesjonelt mobilt arbeidsmiljø. Sortimo følger en ressursbesparende bedriftspolitikk på alle områder med sitt «klimanøytrale produksjonsmål innen 2025» for å møte sitt ansvar overfor sine kunder, samfunn og miljø. Selskapet har sitt hovedkontor og eneste produksjonssted i Zusmarshausen, Bayern, og sysselsetter 1,300 personer. Sortimo er et internasjonalt selskap med tilstedeværelse i over 35 land i tillegg til ni avdelinger og 23 Sortimo stasjoner i Tyskland.

Pressekontakt
Stian Hauge Espehjelle

+47 92087896
SHaugeEspehjelle@sortimo.no