text.skipToContent text.skipToNavigation

FMS - Fleet Management Services

De globale markedene blir stadig mer volatile på grunn av endringene i forsyningskjedene. Derfor er du tvunget til å handle raskt og fleksibelt. Her spiller tilgjengeligheten av de riktige dataene til rett tid en sentral rolle.
Full-Service für Ihre Flotte
FMS Consulting
FMS Order Management
FMS Operating System

FMS Consulting

FMS Consulting
FMS Consulting

Optimalisering av bilparken

Raskt. Effektivt. Enkelt.

Vi har som mål at du skal motta flåten raskt og enkelt og klar til bruk. For å oppnå dette tilbyr vi best mulig veiledning fra våre spesielle rådgivere for alle flåteløsninger med høy kompetanse, noe som forenkler arbeidet ditt og som tilpasser flåten best mulig til sjåførenes behov.

FMS Order Management

FMS Order Management
FMS Ordermanagement

FMS Operating System

FMS Operating System

Reduserer "Total Cost of Mobility"

Med Sortimos bilparkløsninger oppnår du større effektivitet i innkjøp og håndtering, men også i bruken av bilparken. Vi anser mobilitetskostnadene i et helhetlig perspektiv og bidrar til at bedriftene kan styre ressursene sine mer effektivt.
Sortimo Fuhrparklösung Vorteile

Fra flåteanalyse til flåteovervåking

Sortimo FMS-prosess som et eksempel på bruk

Video FMS
Sikkerhet og kvalitet
Med Sortimo satser du på et sikkert tall. Markedslederen for bilinnredninger produseres med høye krav til kvalitet, noe som underbygges av uavhengige institutter og sertifikater, og som gjenspeiler seg i den lange levetiden til påbyggene. De pålitelige bilparkkonseptene fra Sortimo fører til en reduksjon av risikoen for alle flåteadministratorer.
Sortimo steht für Sicherheit und Qualität