text.skipToContent text.skipToNavigation

Organisasjon av arbeidsplassen gjort enkelt.

Individuelt og komfortabelt.

Strukturer dine SR5 kjøretøyinnredninger med tekstetikettene mySortimo labels. Hyller, skuffer, BOXXer og kofferter kan enkelt merkes i konfiguratoren på SR5 kjøretøyinnredningen. Som en del av 5S-metoden muliggjør mySortimo labels et meget effektivt arbeidsmiljø, det sparer tid og kostnader og man opptrer profesjonelt hos kunden.

Du kan lage tekstetikettene for SR5 på to måter:

Planlegge etiketter under konfigurasjonen?


Klikk her for SR5 konfiguratoren, her kan etiketter planlegges direkte.

Konfigurer SR5 nå

Allerede kjøpt SR5?


Lage tekstetiketter i mySortimo labels-konfiguratoren senere

Konfigurere tekstetiketter nå

mySortimo labels gjør arbeidsdagen din enklere

For ideell funksjonalitet bør du åpne konfiguratoren på den stasjonære eller bærbare datamaskinen og i Nettleserne google Chrome, Safari eller Firefox.

Fordeler med mySortimo labels-konfiguratoren

arbeitsplatzorga-labels-aftersales-produkthighlights.jpg
For ideell funksjonalitet bør du åpne konfiguratoren på den stasjonære eller bærbare datamaskinen og i Nettleserne google Chrome, Safari eller Firefox.

Slik fungerer det:

Tekstetiketter for Globelyst4

Bedre oversikt i din Globelyst4

For Globelyst4 har vi en PDF-spesifikasjon som individuelt og enkelt kan merkes og skrives ut. Slik merkes BOXXene og skuffene for Globelyst4 raskt og leselig.

Tekstetikettene er laget av rivefast og fuktighetsbestandig materiale, har en kraftig hefteevne og garanterer dermed spesielt lang holdbarhet.

Det selvklebende arket for utskrift av etikettene kan du bestille her. Du velger ganske enkelt arkene med fargestripene som passer for deg.

Nedlastinger

Tekstetiketter for BOXXer, kofferter og innsatsbokser
Tekstetiketter BOXXer og kofferter
65 KB
Tekstetiketter innsatsbokser
670 KB
Tekstetiketter T-BOXX 120
48 KB

For å merke etikettene klikker du med høyre museknapp på nedlastings-knappen og velger innleggingen "Lagre mål under...". Slik lagrer du PDF-filen på datamaskinen din og merker denne individuelt.

VIKTIG MERKNAD Ved utskrift av etikettarkene velger du i utskriftsmenyen under „Tilpass side og alternativer“ innstillingen "Virkelig størrelse" og "Kun skjemafelt"!