text.skipToContent text.skipToNavigation

Vi er her for deg!

Din helse er viktigst for oss. Derfor vil vi gjerne gi deg råd, til tross for begrensninger i personlig kontakt, via telefon, e-post eller via planlegging over videooverføring.

Online bestillinger er fortsatt mulig uten restriksjoner!

Bilutstyr med mer.
Våre produkter og tjenester

Få mer informasjon om de ulike produktseriene.
icon_imagecomponent_account

Opprett en konto nå og få mange fordeler!

Perfeksjoner din profesjonalitet.
Med våre produkter & tjenester

Bestill alt til ditt nyttekjøretøy på nettet med få klikk!

Abonner på vårt nyhetsbrev nå og få en rabattkupong på 10% rabatt!

Lastesikring


Sikre lasten raskt og enkelt.

Mer informasjon

mySortimo graphics


Bruk bilen som reklameskilt! Utform din egen bildekor selv, raskt og enkelt.

Utform nå

Om oss


Historikk, filosofi og mer informasjon om Sortimo. 

Mer informasjon

Flåtestyring


Administrer kjøretøyene i flåten, enkelt og oversiktlig.

Mer informasjon

SR5


Få mer informasjon om den nye generasjonen bilinnredninger.

Til konfiguratoren

WorkMo


Den allsidige assistenten gjennom hele arbeidsdagen.

Mer informasjon

TopSystem


Det fleksible takstativet TopSystem utvider lasteflaten for maksimal utnyttelse av varebilen.

Kjøp nå

BOXXer og kofferter


Organisert og sikkert transport av arbeidsutstyr.

Mer informasjon
SR5:
Dette sier våre kunder
zitat_anf-zeichen

Konfiguratoren gjorde meg nysjerrig når jeg hørte om det. Jeg ventet ikke lenge på å prøve det og klikke meg gjennom de ulike mulighetene. Etter bare noen få klikk hadde jeg et veldig positivt inntrykk.

Dessuten, var det selvfølgelig enda flere utløsere til bestillingen. Det er betydelig mer behagelig å bestille online hjemme enn det er å kjøre til en butikk. I tillegg kan jeg spare verdifull tid, som jeg ville ha brukt på veien til forhandleren.
 
Jeg er glad for å endelig ha innredning i kjøretøyet mitt igjen og det å kunne stable alt sammen på en organisert måte. Jeg kunne endre utstyret mitt for å få det målrettet mot mine krav, takket være konfiguratoren. Jeg er veldig fornøyd med konfigurasjonen og konverteringen; den var helt lik i realiteten som jeg hadde forestilt meg på nettsiden med konfiguratoren.
 
zitat_ausf-zeichen
Stephan Schneider,
S.T.E Electronics

Sortimo nyheter & presse

29.04.2020
Netthandelen blomstrer og det er en konsekvens av koronakrisen som vi befinner oss i. Aldri før har det blitt kjørt ut så mange pakker som det gjør nå, og det skaper nye muligheter men også nye utfordringer for personale innenfor distribusjonsindustrien.
Pressekontakt
Katarina Thorin
Marketing Manager Skandinavien
Marketing
+46 31 761 45 20
kthorin@sortimo.se
Vi lover at du vil være i sentrum av vår oppmerksomhet – fra tilpasset planlegging og råd til overlevering av kjøretøyet. Prøv det selv eller følg Ulrich Reitenberger Bau GmbH fra konfigurasjon av deres SR5 bilinnredning online til overlevering av det ferdige kjøretøyet.

* mySortimo labels: Tilbudet gjelder også for kjøp hos en Sortimo-filial eller -stasjon, samt ved bestilling av din online-konfigurerte SR5-bilinnredning på www.mySortimo.no / i mySortimo configuration. Gjelder kun i kampanjeperioden – 31.08.2020. En kontantutbetaling er ikke mulig. Sortimo-forhandlere kan ikke benytte seg av kampanjen.

** mySortimo graphics: Tilbudet gjelder kjøp av SR5-bilinnredning hos en Sortimo-filial eller på deltagende Sortimo-stasjoner. Rabatten gjelder bare for foliesettet, ikke for påføringstjenesten. Gjelder kun i kampanjeperioden –31.08.2020. En kontantutbetaling er ikke mulig. Bare tilgjengelig fra deltagende Sortimo-forhandlere.

Dette nettstedet bruker cookies fra tredjepart for å analysere bruken av våre tilbud og tjenester, for å personalisere din online opplevelse og for å tilby deg interessant informasjon. Mer informasjonOK