text.skipToContent text.skipToNavigation
02.nov.2023

Effektivitet møter design: Sortimos nye T-BOXX-modeller

Sortimo, markedsleder innen bilinnredninger og mobile transportløsninger, viser frem de siste fremskrittene og tilleggene til den velprøvde T-BOXX-serien. Den oppdaterte serien gir mer enn bare transportalternativer: Den sørger også for bedre og mer organisert lagring av små komponenter.

Slutt på smådelsrot.
Skruer, muttere og andre små komponenter som blir blandet sammen under transport er en sann hodepine for mange håndverkere. T-BOXXer løser dette problemet spesielt. Et godt organisert interiørkonsept med et rutenett på basen og spesielle holdere i lokket sikrer at hver komponent forblir sikkert på sin plass. Plastlokket på T-BOXX gir også en rask oversikt over innholdet, slik at det er umiddelbart tydelig om noe må fylles på.
Florian Bobinger, produktmarkedsføringssjef i Sortimo, understreker: – T-BOXX er et resultat av pågående innovasjoner på Sortimo. Det er mer enn bare et transportmiddel. Det er en virkelig arbeidsorganisatør. Lanseringen av T-BOXX 120 representerer en kompakt versjon, perfekt for transport av mindre komponenter.

Fokus på integrering og allsidighet
T-BOXX er en integrert del av Sortimos økosystem. Dette systemet ble utviklet for å transportere Sortimo-produkter, samtidig som det sømløst integrerer et stort antall andre merkevareprodukter som daglig brukes av håndverkere og serviceteknikere. En annen funksjon i T-BOXX 120 er dens design, som gjør at den kan kobles direkte til de større T-BOXX-modellene. Dette gjør den fullt kompatibel med SR5- og Globelyst-bilinnredningssystemene. Den integrerte ProClick-kroken betyr også at den kan kobles til og brukes sammen med alle Sortimo ProClick-produkter og produkter som er produsert av Sortimos partnere, som Bosch.

Kvalitet og kompatibilitet
Som alle Sortimo-produkter skiller T-BOXX-modellene seg også ut på grunn av deres holdbarhet og lette vekt. De er også kompatible med alle Sortimo bilinnredningssystemer og WorkMo arbeidsstasjon, og sikrer dermed en fullstendig transport av smådeler fra lager til arbeidssted.

Bildematerialet er tilgjengelig fra denne koblingen:
Bilde 1: Sortimo T-BOXXer for sikker transport av små komponenter 

Om Sortimo International GmbH 
Sortimo International GmbH er verdens ledende produsent av bilinnredningssystemer og tilbyr digitale tjenester og strategisk rådgivning om mobilitetsløsninger med sine produkter for å muliggjøre etablering av et svært effektivt og profesjonelt mobilt arbeidsmiljø. Sortimo følger en ressursbesparende bedriftspolitikk på alle områder med sitt «klimanøytrale produksjonsmål innen 2025» for å møte sitt ansvar overfor sine kunder, samfunn og miljø. Selskapet har sitt hovedkontor og eneste produksjonssted i Zusmarshausen, Bayern, og sysselsetter 1,300 personer. Sortimo er et internasjonalt selskap med tilstedeværelse i over 35 land i tillegg til ni avdelinger og 23 Sortimo stasjoner i Tyskland.

Pressekontakt
Stian Hauge Espehjelle

+47 92087896
SHaugeEspehjelle@sortimo.no