Fill out my online form.

Fra praksis: Liten hjelper – stor effekt! Den nye, sammenleggbare skruestikken gir deg disse fordelene i arbeidshverdagen

En skruestikke kan ofte være gull verdt når du skal gjøre mindre jobber ute hos kunden. Her kan du lese om hvordan elektronikkfirmaet Fitschen fra Niedersachsen bruker den nye sammenleggbare skruestikken i sitt daglige arbeid.

Du har ofte behov for å gjøre mindre justeringer på arbeidsstykker ute hos kunden, men du mangler muligheten til å feste emnene sikkert? I så tilfelle kan en skruestikke montert direkte på bilinnredningen gjøre arbeidet ditt enklere.

Elektrofirmaet Fitschen fra Selsingen i Niedersachsen har brukt Sortimos nye sammenleggbare skruestikke siden september 2020. Denne ble installert sammen med SR5 bilinnredningen i de to nyanskaffede Opel Vivaro.

 

Den nye skruestikken passer perfekt inn i SR5 bilinnredningen og tar betydelig mindre plass i lasterommet til min Vivaro enn i den forrige modellen.

Sascha Denz Elektro Fitschen

Sascha, som er en av de to eierne av bedriften Fitschen, snakker her om en av de store fordelene til den nye skruestikken.
Sammenlignet med den sammenleggbare arbeidsbenken de kjenner fra før, veier den nye skruestikken mindre (14 kg inkludert montasjemateriell), i tillegg er den slankere og dermed spesielt godt egnet for mindre biler med lite plass i lasterommet. I oppvippet tilstand tar den svært liten plass i kjøretøyet, takket være den kompakte størrelsen.

Dimensjoner på den sammenleggbare skruestikken

  • Skruestikke sammenslått: 115 mm
  • Skruestikke utvippet: 630 mm
  • Totalhøyde: 720 mm
  • Spennvidde: 200 mm
  • Spennhøyde: 40 mm

Skruestikke i I.D. BUZZ

De som er spesielt observante blant dere, så en prototype av vår nye skruestikke allerede i 2018 for IAA-nyttekjøretøy på Volkswagen nyttekjøretøy sin verdenspremiere på I.D. BUZZ, eBulli for håndverkere. Her var den integrert i det innovative konseptet som Volkswagen nyttekjøretøyer utgjør. Den store interessen og etterspørselen har bekreftet potensialet også for mindre nyttekjøretøy. Dermed satte vi i gang serieproduksjon av den sammenleggbare skruestikken.

Dette er årsaken til at vi i Sortimo har videreutviklet skruestikken, som designmessig er tilpasset det innovative designet til SR5, slik at den er klar for markedet. I tillegg har vi gjort den kompatibel med Globelyst4 bilinnredningen.

Skrustikken brukes daglig av Sascha og teamet hans

Sascha og teamet hans bruker skruestikken opptil flere ganger om dagen, avhengig av jobben de er på.

Uansett om det dreier seg om å «kappe, bøye eller behandle arbeidsstykker», fikser de dette raskt med skruestikken. Dermed kan mindre jobber og justeringer gjøres ute hos kunden uten problemer.

«Skruestikken er rask og enkel å bruke, slik at arbeidsstykkene lett klemmes fast for sikker håndtering», sier Sascha.

«Vi bruker hovedsakelig skruestikken til å kappe kabelkanaler eller kabel- og isolasjonsrør, men også til justeringsarbeid på mindre arbeidsstykker. Vi spenner disse på plass og kan behandle dem trygt med vinkelsliperen eller en fil.»

Sascha bruker imidlertid ikke skruestikken bare til å behandle arbeidsstykker. «Den egner seg også ideelt til å legge fra seg verktøykasser og L-BOXXer på arbeidsbenken. Dette er spesielt praktisk fordi vi raskt får tak i verktøyet vi trenger.»

Med tre forskjellige installasjonsposisjoner kan skruestikken festes til sideprofilen slik man ønsker – både på fører- og passasjersiden – slik at man også får plass til annet utstyr.

En liten forbedring ville vært om jeg kunne plassere en større benkeplate på arbeidsbenken.

Hvordan komme i gang med den nye skruestikken

Den sammenleggbare skruestikken kan tas med samtidig som du planlegger ny SR5 eller Globelyst4 bilinnredning, eller du kan montere den i det allerede installerte hyllesystemet ditt på et senere tidspunkt.

For SR5 kan du også konfigurere den inn i mySortimo-konfigurasjonen på nettet. Prøv det nå! Klikk her for å starte konfiguratoren

Saschas konklusjon når det gjelder den sammenleggbare skruestikken

Skruestikken er en ressurs for oss i vårt daglige arbeid. Den har høy kvalitet, tar liten plass i varebilen og er også svært enkel å bruke. Med denne kan vi raskt og enkelt spenne fast og behandle arbeidsstykker. Den foldes enkelt ut med bare én hånd, og jeg anbefaler produktet på det sterkeste.

Legg inn kommentar

Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.
Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.
Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.

* merkede felter er obligatoriske

Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.

0 kommentarer

  • Det finnes ingen kommentarer ennå, så vær førstemann ut!
    Vi er glade for din tilbakemelding om dette innlegget.