text.skipToContent text.skipToNavigation
Full-Service für Ihre Flotte

Optimalisering av bilparken

Raskt. Effektivt. Enkelt.

Vi har som mål at du skal motta flåten raskt og enkelt og klar til bruk. For å oppnå dette tilbyr vi best mulig veiledning fra våre spesielle rådgivere for alle flåteløsninger med høy kompetanse, noe som forenkler arbeidet ditt og som tilpasser flåten best mulig til sjåførenes behov.

Reduserer "Total Cost of Mobility"

Med Sortimos bilparkløsninger oppnår du større effektivitet i innkjøp og håndtering, men også i bruken av bilparken. Vi anser mobilitetskostnadene i et helhetlig perspektiv og bidrar til at bedriftene kan styre ressursene sine mer effektivt.
Sortimo Fuhrparklösung Vorteile

Individuelle ombygginger og påbygg

Vi tilbyr løsninger – for alle behov.

Spesielle påbygg og ombygginger av bilparken eller spesielle utrykningskjøretøy er en del av hverdagen for våre rådgivere og montører. Dette omfatter også individuelle konsepter når det gjelder juridiske forskrifter og godkjenningskrav.
Sortimo Ansprechpartner für persönliche Beratung und Planung
Sikkerhet og kvalitet
Med Sortimo satser du på et sikkert tall. Markedslederen for bilinnredninger produseres med høye krav til kvalitet, noe som underbygges av uavhengige institutter og sertifikater, og som gjenspeiler seg i den lange levetiden til påbyggene. De pålitelige bilparkkonseptene fra Sortimo fører til en reduksjon av risikoen for alle flåteadministratorer.
Sortimo steht für Sicherheit und Qualität
Det er det kundene våre sier
zitat_anf-zeichen

Designen må tilpasses teknikerne – og ikke omvendt. Derfor var det viktig for oss å finne en leverandør som kunne sørge for løsningene som teknikerne trengte. I denne forbindelse kunne Sortimo levere en konfigurasjon skreddersydd for teknikernes daglige behov.

Mer informasjon

zitat_ausf-zeichen
Tonny Andersen
thyssenkrupp Elevator A/S