Fill out my online form.

SR5 bringer effektiviteten til topps hos heisprodusenten thyssenkrupp

Praktiske varebiler, spesialdesignet for å tilrettelegge arbeidsdagen, blir stadig mer attraktive blant næringsdrivende.

Også heisselskapet thyssenkrupp som nylig har investert i 58 nye varebiler med profesjonelle bilinnredninger til varebiler fra Sortimo. Dette sørger for å effektivisere arbeidsdagen, optimere lasteplassen og redusere bilens totalvekt.

Løsninger som gjør arbeidsdagen mer effektiv, er veldig etterspurte av enhver næringsdrivende. Det stiller krav til bilens lasterom som må sikre alt fra optimal plassutnyttelse til en lavere totalvekt. Derfor har heisselskapet thyssenkrupp investert i profesjonelle bilinnredninger til varebiler som støtter arbeidsdagen til de ansatte.

Tony Andersen, Fleet Manager i thyssenkrupp, sier:

«I jobben vår er det viktig at vi har en varebil som er organisert og funksjonell. I en travel arbeidsdag er det viktig at teknikerne vet hvor tingene er – og at det er plass til alt. Varebilen må være funksjonell, effektiv og sikre en enklere arbeidsdag.»

Mer plass og lavere vekt

I forbindelse med en europeisk samarbeidsavtale har thyssenkrupp i Danmark utstyrt 58 nye varebiler fra Peugeot. Sortimo står for interiøret, og ifølge Tonny Andersen er det flere årsaker til det:

«Designen må tilpasses teknikerne – og ikke omvendt. Derfor var det viktig for oss å finne en leverandør som kunne sørge for løsningene som teknikerne trengte. I denne forbindelse kunne Sortimo levere en konfigurasjon skreddersydd for teknikernes daglige behov.»

Per Østerkjerhuus, Key Account Manager hos Sortimo, forklarer:

«Vi har jobbet med to viktige fokuspunkter når det gjelder design: optimal plassutnyttelse og lav vekt. Med vår SR5 bilinnredninger maksimerer vi lasteplassen uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Samtidig gjør vi varebilene mye lettere, og det betyr mindre drivstoff, mindre slitasje og generelt lavere driftskostnader fordi varebilene transporter lavere vekt. Dermed kan ladekapasiteten utnyttes bedre for materialer og verktøy.»

Den største ordren med den nye løsningen

thyssenkrupp bestilte levering av 58 varebiler i Danmark, og motsatt av det som Sortimo vanligvis gjør, måtte alle 58 bilene leveres samtidig.

«Når vi lager interiøret for varebiler, bytter vi vanligvis ut bilene fortløpende der vi erstatter 5–10 biler per måned. Ved dette samarbeidet må vi erstatte 58 biler under ett. Dette er en annen måte å jobbe på, men det er virkelig spennende – spesielt når man ser våre nye SR5 bilinnredninger i bruk i så stor skala», forklarer Per Østerkjerhuus og konkluderer:

«De nye sideprofilene av aluminum til SR5 gir en veldig spesiell konstruksjon som danner basisen for alle delene til SR5 enheten, og systemhyllene kan skreddersys for å tilpasse interiøret til varebilens form. På denne måten kan vi sikre at thyssenkrupp får den riktige løsningen.»

Legg inn kommentar

Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.
Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.
Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.

* merkede felter er obligatoriske

Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.

0 kommentarer

  • Det finnes ingen kommentarer ennå, så vær førstemann ut!
    Vi er glade for din tilbakemelding om dette innlegget.