Fill out my online form.

Fra den virkelige verden – tre eksempler på mySortimo inlay

Tilpasset verktøyinnlegg for tilpassede krav – mySortimo inlay tilbyr deg muligheten til å lage verktøyinnlegg til din Sortimo beholdere som er spesielt designet og tilpasset dine profesjonelle og private behov. I denne artikkelen presenterer vi tre virkelige kundeeksempler.

I vår siste blogginnlegg ga vi deg seks gode grunner til å bruke skuminnlegg fra mySortimo inlay. Men vi ønsker ikke å forlate det i teoretiske mulige applikasjoner. I dag ønsker vi å vise dere ved bruk av praktiske eksempler, hvilke konfigurasjoner som allerede er opprettet av kundene våre de første ukene ved å bruke mySortimo inlay.

Jeg spurte Johannes Fendt, en tanntekniker og lidenskapelig bygger av sitt eget hjem, med det eksakte formålet som innleggene var konfigurert og hvorfor valgte han mySortimo inlay:

Kunde eksempel #1 – mySortimo inlay i L-BOXX 136

Som en ivrig BOSCH fan, så foretrekker jeg å bruke BOSCH 12V system i hjemmeverksted mitt. Jeg liker at verktøyene er fine og hendige, men likevel overraskende kraftige for deres størrelse. Den lille BOSCH GSR skrutrekkeren har blitt etablert i lang tid, men også minisirkelsager, vinkelslipere, håndholdte sirkelsager og lignende blir mer og mer populære. For å lagre mine viktigste og mest brukte verktøy og tilbehør i min L-BOXX trygt og pent, var jeg på utkikk etter passende innlegg for det. Slik kom jeg over Sortimo sin online konfigurator, som lar meg designe skuminnlegget for innholdet mitt akkurat slik jeg trenger det:

Jeg liker ganske enkelt å lagre verktøyet mitt som praktiske sett, pent og framfor alt sikkert. Det er hvorfor jeg konfigurerte innlegget til min L-BOXX som har plass til vinkelsliperen min og den trådløse skrutrekkeren og laderen, bit-settet og totalt tre batterier.

Johannes Fendt Lidenskapelig hjemmesnekker

Konfiguratoren gir meg også minimum nødvendige avstander og advarer meg om kollisjonsrisiko. Derfor kan ingenting gå gale med designet. Dette gjør at jeg kan bruke plassen i min L-BOXX optimalt, selv med skuminnlegg, og alt har sin egen plass.

I tillegg til Johannes Fendt, snakket vi også med andre kunder og så på deres konfigurasjoner:

Kunde eksempel #2 – mySortimo inlay i SR5 skuff

I det følgende eksemplet ønsket kunden å opprette et sentralt sted til å oppbevare batteriene i servicebilen sin. Også her bestemte kunden å bruke skuminnlegget fra mySortimo inlay fordi han hadde muligheten til å designe det akkurat slik han ønsket. Han har også muligheten til å lagre den opprettede konfigurasjonen på sin personlige konto på mySortimo for å bestille igjen til et annet kjøretøy på et senere tidspunkt om nødvendig.

I stedet for å oppbevare batteriene og adaptere fordelt på flere bokser, som tidligere var tilfelle, måtte de lagres sentralt, pent og i en skuff i bilinnredningen på en måte som ikke tok mye plass.  Kunden konfigurerte derfor tilsvarende innlegg for skuff i bredde 3 til hans eksisterende SR5 bilinnredning.

 Med mySortimo inlay er ladere, batterier og adaptere ikke bare sikkert og tydelig ordnet, på slutten av arbeidsdagen tar det bare et blikk for å sikre at alle batteriene er på plass igjen.

Kunde eksempel 3 – mySortimo inlay til skuffer i sContainer

Et helt spesielt høydepunkt er denne sContaineren spesielt designet og utstyrt for sanitæranlegg og VVS-installasjoner. Den er plassert på byggeplasser som varer flere dager eller uker, slik at viktige maskiner, verktøy og monteringsmateriell trygt blir deponert og lagret på stedet.

Denne sContaineren rommer en XL-BOXX, utstyrt med en press fra Rems. For å unngå å måtte bære tunge de tunge tvingen i BOXXen, kunden kan enkelt konfigurere tilpasset skuminnlegg fra <em>my</em>Sortimo inlay for skuffen på SR5 innredningen.

Den dyre tvingen er godt beskyttet i skuminnsatsen og kan lett flyttes fra skuffen inn i XL-BOXXen om nødvendig. En ekstra fordel: Siden sContaineren brukes vanligvis av forskjellige montører, må det være mulig å kontrollere at alle verdifulle verktøy er til stede når arbeidet på byggeplassen er avsluttet. Med mySortimo inlay trenger man bare et raskt overblikk, fordi det umiddelbart er lett å se om mangler noe.

Hvis du også vil trygt lagre og transportere verktøy og utstyr i din Sortimo container, bare prøv i mySortimo inlay konfiguratoren akkurat nå:

Legg inn kommentar

Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.
Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.
Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.

* merkede felter er obligatoriske

Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.

0 kommentarer

  • Det finnes ingen kommentarer ennå, så vær førstemann ut!
    Vi er glade for din tilbakemelding om dette innlegget.