Fill out my online form.
var q1i165nb0cp2f6h; (function(d, t) { var s = d.createElement(t), options = { 'userName':'sortimo', 'formHash':'q1i165nb0cp2f6h', 'autoResize':true, 'height':'499', 'async':true, 'host':'wufoo.com', 'header':'show', 'ssl':true }; s.src = ('https:' == d.location.protocol ?'https://':'http://') + 'secure.wufoo.com/scripts/embed/form.js'; s.onload = s.onreadystatechange = function() { var rs = this.readyState; if (rs) if (rs != 'complete') if (rs != 'loaded') return; try { q1i165nb0cp2f6h = new WufooForm(); q1i165nb0cp2f6h.initialize(options); q1i165nb0cp2f6h.display(); } catch (e) { } }; var scr = d.getElementsByTagName(t)[0], par = scr.parentNode; par.insertBefore(s, scr); })(document, 'script');

Sortimo støtter produktivitet for ISS A/S-flåten

Som en del av den globale avtalen med ISS A/S, leverer Sortimo i Storbritania for tiden deres siste flåte, inkludert EV med Robins, Day Stellantis og Leaseplan.

Standardisering av flåten

ISS A/S har en stor flerbruks-flåte av kjøretøy over hele Storbritannia og globalt, så det var viktig at bilinnrednigen dekket en rekke krav med minimal variasjon for å tillate gjenallokering midtlivs mellom applikasjoner.

Innovasjon gjennom produktspekteret

Sortimos smarte SR5-serie brukes til å øke lagringskapasiteten og tilgangen til de lagrede komponentene. Merking av komponenter oppmuntrer til lagerstyring, kostnadskontroll og kontinuitet innenfor virksomhetens områder. ProClick-beltetilbehør og ProClick Vesker kan kobles fra varebilens festepunkter for så å kobles til brukeren for å gi effektivitet og øke produktiviteten mens du arbeider «on location» Sortimos takstativ: TopSystem, er spesifisert for noen av bilmonteringene, som er konstruert av lettvekts aero aluminiumsstenger, stigelåseklemmer og alle rør er kollisjonstestet.

Bærekraft og karbonreduksjon med Sortimo

Sortimos SR5-system er en av våre nyeste produktserier som skal utformes for å ha et så lite karbonavtrykk som mulig, for å speile selskapets mål om å være karbonnøytralt innen 2025. Med en levealder på 12 år kan systemet monteres på nytt, da ingenting er mer bærekraftig enn å bruke eksisterende systemer på nytt – med dette i tankene er reolen designet for å passe inn i ulike biler i samme størrelse og til og med overføres mellom større eller mindre varebiler med minimal endring.

Hvis du tror flåten din kan ha nytte av en lignende tilnærming, vennligst kontakt oss, og vi kan tilby en kostnadsfri gjennomgang av flåten din.

Legg inn kommentar

Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.
Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.
Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.

* merkede felter er obligatoriske

Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.

0 kommentarer

  • Det finnes ingen kommentarer ennå, så vær førstemann ut!
    Vi er glade for din tilbakemelding om dette innlegget.