Fill out my online form.
var q1i165nb0cp2f6h; (function(d, t) { var s = d.createElement(t), options = { 'userName':'sortimo', 'formHash':'q1i165nb0cp2f6h', 'autoResize':true, 'height':'499', 'async':true, 'host':'wufoo.com', 'header':'show', 'ssl':true }; s.src = ('https:' == d.location.protocol ?'https://':'http://') + 'secure.wufoo.com/scripts/embed/form.js'; s.onload = s.onreadystatechange = function() { var rs = this.readyState; if (rs) if (rs != 'complete') if (rs != 'loaded') return; try { q1i165nb0cp2f6h = new WufooForm(); q1i165nb0cp2f6h.initialize(options); q1i165nb0cp2f6h.display(); } catch (e) { } }; var scr = d.getElementsByTagName(t)[0], par = scr.parentNode; par.insertBefore(s, scr); })(document, 'script');

50 år med Sortimo – 50 år med intelligent mobilitet

I 1973 grunnla Herbert Dischinger en grossistvirksomhet for håndverkerutsyr. 50 år senere leverer Sortimo alt håndverkere trenger og mye mer …

Ideen

I en alder av 25, grunnla Herbert Dischinger en grossistvirksomhet for festeutstyr i Augsburg. Som en dyktig forretningsmann kjenner Herbert Dischinger vanene til kundene, og vet at de transporterer skruer, plugger og andre smådeler rotete og uryddig i poser og bokser. Det var da han fikk ideen som la grunnlaget for Sortimo (SORTIment MObil)…

Fra metalltil intelligente mobilitetsløsninger

1973

Herbert Dischinger lagde små plastbokser som passet perfekt inn i en metallskrinet. Det sikrer at ingenting faller ut – dette er fødselen til den første metallkassen, KM 321. Låsen på skrinet er unik og patentert. Metallkofferten er tilgjengelig med innsatsbokser og skillevegger for effektiv oppdeling.

1995

Metallkofferten blir kontinuerlig optimalisert og tilpasset nye forventninger. I 1995 får for eksempel skrinet en patentert enhåndslås som gjør det mulig å åpne lokket med en hånd. I tillegg er skrinet utstyrt med en lokk stopper slik at lokket ikke trenger å faller over. Takket være det gummierte håndtaket kan metallkofferten bæres komfortabelt i hånden, og merkingen gir en oversikt over innholdet..

2009

I 2009, i tillegg til metallkofferten, tilbys en plastvariant laget av hardplast, L-BOXX. Dette er utgangspunktet for den velkjente kofferten; BOXX-serien, som T-BOXX, hvor innholdet også kan sees fra utsiden takket være det gjennomsiktige lokket.

Utviklingen av bilinnredningen.

1986

Den første bilinnredningen FE 1 ble lansert i 1986. Rammeverket er modulbasert. Selve reolen er designet for selvmontering.

1998

I 1998 vises det optimaliserte bilinnredningssystemet FE2 i en vektoptimalisert design. Skuffene kan trekkes helt ut takket være teleskopskinner og låses automatisk når de skyves inn.

2004

i 2004 lanseres tredje generasjon bilinnredningssystem: Globelyst. Den er preget av personalisering i stedet for moduler, noe som resulterer i et ubegrenset antall varianter. Tallrike patenter optimaliserer bilinnredningen Globelyst – i videreutviklet form (Globelyst4) som fortsatt er i sortimentet den dag i dag.

2018

Med SR5 (Sortimo 5. Generasjon reoler) lanserer Sortimo i 2018 et bilinnredningssystem som utnytter lasterommet maksimalt takket være den fleksible utformingen. Systemet tilrettelegger for organisering på arbeidsplassen i de minste rommene takket være tjenester som mySortimo labels.
Selv i den minste varebilklassen passer en Euro-pall mellom to SR5-reoler. En annen ny funksjon er at bilinnredningen kan konfigureres online av kunden.

50 år med Sortimo – 50 år med intelligent mobilitet

Vår siste video om 50 år med Sortimo:

Legg inn kommentar

Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.
Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.
Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.

* merkede felter er obligatoriske

Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.

0 kommentarer

  • Det finnes ingen kommentarer ennå, så vær førstemann ut!
    Vi er glade for din tilbakemelding om dette innlegget.