Fill out my online form.

Time to say goodbye ProCargo CT1

ProCargo CT1 lastesykkelen er trukket ut av serien.

Vi sier «Takk for nå, ProCargo CT1».
Vi gjorde det ikke enkelt for oss selv med denne beslutningen, men produktlinjen til ProCargo CT1 lastesykkelen vil bli avviklet.

I de kommende årene vil vi igjen fokusere mer på kjernevirksomheten vår, som handler om lette nyttekjøretøyer for handel og service. Dette inkluderer også mySortimo tjenestene våre, som vil bli ytterligere optimalisert og utvidet i 2021 for å gjøre hverdagens mobilarbeid enklere for våre kunder med full service.

Innen handel og service klarte vi bare å betjene en nisje med ProCargo CT1, og det er derfor det er for lite potensiale for oss å fortsette produktlinjen.

I tillegg har markedsobservasjoner vist at de fleste lastesykler er etterspurt i fritidssektoren og brukes der. For denne typen applikasjoner er ProCargo CT1 med sine geniale monteringssystemer for kompliserte til design og derfor bare egnet i begrenset grad. For fritidssektoren er ProCargo fremdeles tilgjengelig i lignende design fra HNF Nicolai under navnet CD1.

Informasjon til eiere av en ProCargo CT1

Har du allerede en ProCargo CT1? Ikke bekymre deg, vi er fremdeles her for deg.

Hvis du har spørsmål om service om ProCargo CT1, kan du fortsatt kontakte vårt kundeservicesenter. Du kan nå dem på telefon +47 22 72 92 70 eller via e-post på firmapost@sortimo.no.

Kollegene fra kundeservicen vil videreformidle forespørselen din til en av våre Sortimo servicepartnere eller alternativt støtte deg i søket etter en passende servicepartner.

Hvis du trenger modellspesifikke reservedeler, kan du også forhøre deg om og kjøpe dem fra vårt kundeservicesenter fram til utløpet av garantiperioden på to år.

Du kan få vanlige sykkeldeler og slitasjedeler i alle velassorterte, lokale sykkelspesialister.

Legg inn kommentar

Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.
Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.
Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.

* merkede felter er obligatoriske

Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.

0 kommentarer

  • Det finnes ingen kommentarer ennå, så vær førstemann ut!
    Vi er glade for din tilbakemelding om dette innlegget.