Fill out my online form.
var q1i165nb0cp2f6h; (function(d, t) { var s = d.createElement(t), options = { 'userName':'sortimo', 'formHash':'q1i165nb0cp2f6h', 'autoResize':true, 'height':'499', 'async':true, 'host':'wufoo.com', 'header':'show', 'ssl':true }; s.src = ('https:' == d.location.protocol ?'https://':'http://') + 'secure.wufoo.com/scripts/embed/form.js'; s.onload = s.onreadystatechange = function() { var rs = this.readyState; if (rs) if (rs != 'complete') if (rs != 'loaded') return; try { q1i165nb0cp2f6h = new WufooForm(); q1i165nb0cp2f6h.initialize(options); q1i165nb0cp2f6h.display(); } catch (e) { } }; var scr = d.getElementsByTagName(t)[0], par = scr.parentNode; par.insertBefore(s, scr); })(document, 'script');

Innovasjon ved rattet: Hvorfor din bedrift bør investere i elektromobilitet nå

Oppdag fordeler med elektromobilitet og hvorfor et bytte til et miljøvennlig alternativ er en lønnsom investering for din bedrift. I denne artikkelen gir vi deg et innblikk i de økonomiske og miljømessige fordelene med elektriske kjøretøy og oppklarer noen vanlige myter.

De strategiske fordelene med elektromobilitet for din bedrift

Å bytte til elektrisk mobilitet i virksomheten din kan ikke bare redusere miljøpåvirkningen, men også gi betydelige kostnadsbesparelser og andre attraktive fordeler. La oss ta en titt på hvordan bytte til elektriske nyttekjøretøy kan være til nytte for virksomheten din:

Økonomisk lønnsomt

Bompengesatsene er for 2024 maks 70% av hva fossilbiler betaler. Den enkelte kommune kan sette egne satser opp til dette taket. På ferger som er en del av fylkes- og riksveier er satsen maks 50% av andre kjøretøy. Finn ut mer her.

Redusere vedlikeholdskostnader

Elektriske kjøretøy har færre bevegelige deler sammenlignet med forbrenningsmotorer, noe som reduserer slitasje og dermed vedlikeholdskostnader. Ingen flere regelmessige oljeskift og et mindre belastet bremsesystem takket være regenerative bremser reduserer driftskostnadene.

Dra nytte av spesielle fordeler

Elektriske kjøretøy i stor grad har tilgang til kollektivfelt, noe som fører til kortere reisetider. I tillegg tilbyr mange byer og kommuner gratis parkering og ladeanlegg spesielt for elbiler, noe som ikke bare er praktisk, Men også sparer ekstra kostnader.

Positive effekter på firmaets image.

Ved å bytte til e-mobilitet, posisjonerer du bedriften din som ansvarlig og fremtidsrettet. Kunder og forretningspartnere vil oppfatte bedriftens miljøvennlige initiativ positivt og reagere positivt. Ansatte kan være stolte av å jobbe for et selskap som er forpliktet til miljøvern. Dette i sin tur fremmer ansattes lojalitet og motivasjon.

Myter vs. fakta: Vi oppklare misforståelser

I tillegg til fordelene som er oppført, ønsker vi å avkrefte de vanligste mytene knyttet til elektromobilitet for å gi deg et gjennomsiktig innblikk i dette emnet.

Batteriet er mer skadelig for miljøet enn et kjøretøy med forbrenningsmotor

Mens det er sant at elektriske kjøretøy ikke produserer utslipp når de er i bruk. det blir ofte hevdet at produksjon av batterier og generering av elektrisitet for ladeprosessen oppveier miljøpåvirkningen. Studier har imidlertid vist at elektriske kjøretøy slipper ut mindre klimagasser enn vanlige forbrenningsmotorkjøretøy, selv når hele livssyklusen er tatt i betraktning.

Elbiler er dyrere

Selv om elektriske nyttekjøretøyer ofte er dyrere å kjøpe enn sammenlignbare biler med forbrenningsmotor, bør lavere drifts- og vedlikeholdskostnader tas i betraktning. På lang sikt viser elektriske nyttekjøretøy seg derfor å være et mer økonomisk alternativ for virksomheten din.

Ladingen tar for lang tid, og det er for få ladealternativer

I motsetning til konvensjonelle forbrenningsmotorkjøretøyer, elektriske biler kjører på strøm. Lading av elbil er praktisk mulig hjemme ved hjelp av en veggboks. Dette alternativet gjør det mulig å lade bilen over natten uten å være avhengig av bensinstasjoner. Installere en veggboks for lading er vanligvis grei og kan også være gunstig for virksomheten din.

I tillegg er det et økende antall offentlige ladestasjoner som lar deg lade dine nyttekjøretøyer. Moderne elbiler har ofte navigasjonssystemer som viser ladestasjoner langs ruten for å gjøre det enklere å planlegge ladeøkter.

Zusmarshausen tilbyr vi også et praktisk ladeanlegg med 76 ladepunkter i vår Sortimo innovasjonspark. Takket være effektiv DC-ladeteknologi er bilen klar til å fortsette reisen innen 15 til 45 minutter.

Nyttelastgrensen for elektriske kjøretøy er lavere

Gitt den relativt høye vekten av batterier i elektriske kjøretøy, det er noen ganger bekymring for at det ikke kan være mulig å transportere alle nødvendige materialer, verktøy og annet utstyr. Likevel kan en profesjonell og gjennomtenkt bilinnredning ofte dekke alle behov. På denne måten utnyttes lasterommet optimalt, og ekstra vekt unngås.

 

Vår anbefaling for fremtiden: SR5 redusert til Max – det letteste profesjonelle bilinnredningssystemet på markedet

SR5-bilinnredningssystemet fra Sortimo er det ideelle tillegget til din elektriske bil. SR5 Reduced to Max er basert på en patentert hybriddesign. Denne utviklingen kombinerer lett aluminiumskonstruksjon med belagte stålkomponenter. Mens aluminium sikrer en uslåelig lett totalvekt, gir tilsetningen av stålkomponenter den nødvendige sikkerheten på høyeste nivå. For deg betyr dette mer energieffektiv bruk av elbilen kombinert med førsteklasses sikkerhet.

Er du interessert i denne artikkelen? Finn ut mer om elektromobilitet hos Sortimo her!

Legg inn kommentar

Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.
Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.
Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.

* merkede felter er obligatoriske

Vennligst fyll ut det obligatoriske feltet.

0 kommentarer

  • Det finnes ingen kommentarer ennå, så vær førstemann ut!
    Vi er glade for din tilbakemelding om dette innlegget.