text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick Verktøybelte XL, L=160 cm

Ref.nr.:   6000015090 |  Match code: PC WKZG XL |  EAN: 4014599076083
 • Hofte polstring for perfekt komfort
 • Solid belte for å holde ProClick vesker
 • Beltelås med hurtigutløseradapter for enhåndsbruk
 • Beltelengde 160 cm, kontinuerlig justerbar mellom 120 og 155 cm
 • Reflekterende sikkerhetsstrimler
 • Utvendige mål (LxBxH)
  1.600 x 120 x 30 mm
 • Vekt
  0,54 kg
 • Farge
  Svart
 • Kommer snart
NOK 776,63

ink. NOK 155,33 moms (netto NOK 621,30). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Verktøybeltet gjør det mulig å bære verktøy og arbeidsmaterialer rett på kroppen. Den integrerte polstringen og den solide designen gjør at du kan bære verktøy på hoften komfortabelt og uten å måtte anstrenge ryggen. ProClick-holderne kan festes til beltet, slik at du raskt kan bytte verktøyvesker ved å klikke og frigjøre dem. Takket være sin ryddige organisering og raske tilgjengelighet, er beltet også lett å bruke selv når du arbeider i høyden på en stige eller i stillas. Det er ikke nødvendig å kontinuerlig klatre opp og ned, øk sikkerheten og spar betydelig med tid.
Verktøybeltet har plass til å feste opptil fem ProClick-holdere eller ProClick-verktøyvesker.

XL-beltet har en lengde på 160 cm og kan justeres kontinuerlig mellom 120 og 155 cm. Den solide hurtigutløserlåsen er enkel å feste og fjerne med én hånd. Integrerte D-ringer gjør det også mulig å feste en skulderrem som tilleggsutstyr.

ProClick-holdere er ikke inkludert i leveringen. Om nødvendig kan du bestille dem separat, artikkel nr. 6000013927.

ProClick-systemet er en ny produktserie til mobilt arbeid som føyer seg sømløst inn i arbeidshverdagen til håndverker og serviceteknikere. Sammen med "Joint Venture" selskapet BS Systems har Sortimo og BOSCH utviklet produktserien ProClick for å bære verktøy og arbeidsmateriell rett på kroppen ved hjelp av tekstillommer. Den føyer seg også perfekt inn i EcoSystemet til Sortimo og BOSCH. Dette betyr at den er kompatibel med en mengde av produktene som allerede er tilgjengelig fra Sortimo og BOSCH – helt uavhengig av merket. Ubegrensede muligheter med ett klikk: Det patenterte systemet består av to vesentlige elementer: ProClick-holderen og krokene. Man fører de to delene sammen og det klikker én gang, hvilket betyr at krokene er låst fast og sitter trygt. ProClick-systemet er anvendelig for så godt som enhver arbeidssituasjon. Lommene kan nemlig ikke bare festes i ProClick-holderen ved hjelp av krokene, men også i de allerede velkjente Sortimo ProSafe-hullene. Dermed kan ProClick-produktene også brukes som tilbehør i bilinnredningen – eller altså er bilinnredningen et praktisk oppbevaringssystem for ProClick-lommene som tas med til arbeidsstedet for bruk på verktøybeltet. I tillegg til de beskrevne festemulighetene i bilinnredningen, har også andre Sortimo-produkter, som AutoAssistent eller C-BOXX, også festemuligheter for ProClick-lommer. Det betyr at de også her kan festes raskt og enkel, og slik skaper utvidede oppbevaringsmuligheter. ProClick-lommene er tilgjengelige i forskjellige størrelser og utførelser. De består av robust polyester (1000 den) og er utstyrt med praktiske inndelinger, løkker og fester, slik at verktøy og forbruksmateriell kan få fast plass og blir lette å finne. I kombinasjon med verktøybeltet gir ProClick-lommene perfekt oversikt over arbeidsmateriell, og kan forhåndsfylles og skiftes ut på et blunk. Refleksstripene langs sidene gjør dem synlige selv i mørket og byr samtidig på ekstra beskyttelse for deg – særlig i de mørke vintermånedene.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Utvendige mål (LxBxH) 1.600 x 120 x 30 mm
Vekt 0,54 kg
Materiale(r) Polyester
ABS
Maksimal belastning 24 kg
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads