text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick holder for oppla. batteri 2stk.

Ref.nr.:   6000013935 |  Match code: PC AH |  EAN: 4014599386878
 • Trygg bæring av reservebatteri, f.eks. på kroppen
 • Passer til alle kommersielt tilgjengelige 18 V Bosch Professional samt CAD-batterier
 • Kombineres perfekt med ProClick holder og -verktøybelte
 • Kompatibel med hele ProClick systemet og SR5-bilinnredningen
 • Ytre mål (LxBxH)
  97 x 73 x 20 mm
 • Vekt
  0,07 kg
 • Farge
  RAL 9017 Trafikk svart
 • På lager
NOK 232,63

ink. NOK 46,53 moms (netto NOK 186,10). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

ProClick batteriholder lar deg bære et ekstra batteri på deg. Dette innebærer å henge den på ProClick holderen på verktøybeltet for enkel transport. Det er alltid innen rekkevidde, selv når du arbeider oppover en stige. Den kan selvfølgelig kombineres med alle ProClick-produkter, fra verktøyvesken eller C-BOXX til sideprofilen med ProSafe-hullsmønsteret til SR5-bilinnredningen. Reservebatteriet er alltid på det angitte stedet og er alltid klart til bruk.

Holderen er kompatibel med alle 18 V batterier fra AMPShare Alliance (Powered by Bosch Professional) og CAS-systemet (Cordless Alliance System).

ProClick-systemet er en ny produktserie til mobilt arbeid som føyer seg sømløst inn i arbeidshverdagen til håndverker og serviceteknikere. Sammen med "Joint Venture" selskapet BS Systems har Sortimo og BOSCH utviklet produktserien ProClick for å bære verktøy og arbeidsmateriell rett på kroppen ved hjelp av tekstillommer. Den føyer seg også perfekt inn i EcoSystemet til Sortimo og BOSCH. Dette betyr at den er kompatibel med en mengde av produktene som allerede er tilgjengelig fra Sortimo og BOSCH – helt uavhengig av merket. Ubegrensede muligheter med ett klikk: Det patenterte systemet består av to vesentlige elementer: ProClick-holderen og krokene. Man fører de to delene sammen og det klikker én gang, hvilket betyr at krokene er låst fast og sitter trygt. ProClick-systemet er anvendelig for så godt som enhver arbeidssituasjon. Lommene kan nemlig ikke bare festes i ProClick-holderen ved hjelp av krokene, men også i de allerede velkjente Sortimo ProSafe-hullene. Dermed kan ProClick-produktene også brukes som tilbehør i bilinnredningen – eller altså er bilinnredningen et praktisk oppbevaringssystem for ProClick-lommene som tas med til arbeidsstedet for bruk på verktøybeltet. I tillegg til de beskrevne festemulighetene i bilinnredningen, har også andre Sortimo-produkter, som AutoAssistent eller C-BOXX, også festemuligheter for ProClick-lommer. Det betyr at de også her kan festes raskt og enkel, og slik skaper utvidede oppbevaringsmuligheter. ProClick-lommene er tilgjengelige i forskjellige størrelser og utførelser. De består av robust polyester (1000 den) og er utstyrt med praktiske inndelinger, løkker og fester, slik at verktøy og forbruksmateriell kan få fast plass og blir lette å finne. I kombinasjon med verktøybeltet gir ProClick-lommene perfekt oversikt over arbeidsmateriell, og kan forhåndsfylles og skiftes ut på et blunk. Refleksstripene langs sidene gjør dem synlige selv i mørket og byr samtidig på ekstra beskyttelse for deg – særlig i de mørke vintermånedene.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Ytre mål (LxBxH) 97 x 73 x 20 mm
Vekt 0,07 kg
Materiale(r) PA
Maksimal belastning 1 kg
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads