text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick-holderen

Ref.nr.:   6000013927 |  Match code: PC HOLDER | EAN: 4014599386359
 • Lar deg bære verktøylommer rett på kroppen
 • Passer til ProClick-verktøybeltet samt de fleste vanlige belter
 • Intuitiv og patentert klikkforbindelse
 • Kompatibel med hele ProClick-systemet
 • Mål (lxbxh)
  85 mm x 60 mm x 25 mm
 • Vekt
  0,07 kg
 • Farge
  Svart
 • Kommer snart Klar til sending 24.03.2023
NOK 128,88

ink. NOK 25,78 moms (netto NOK 103,10). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Holderen danner midtpunktet i ProClick-systemet. Den tillater feste av alle ProClick-verktøylommer og kan tilkobles alle kommersielt tilgjengelige ProClick-vesker. Den er også kompatibel med alle belter med en bredde på maks. 5 cm som er tilgjengelige i handel.

Det er imidlertid sammen med ProClick-verktøybeltet at holderen virkelig får skinne. Med det kan arbeidsmateriell transporteres rett på personen. Dette er en betydelig lettelse i stiger, stillas og ved arbeid i høyde. Da er nemlig alt man trenger, rett for hånden.

ProClick-holderen har aktiv lås for sikker transport av verktøylommen. Man fører de to delene sammen og det klikker én gang, hvilket betyr at krokene på lommen er låst fast og sitter trygt. For å løsne dem må man trykke på den blå knappen, noe som gjør at verktøylommen ikke løsner av seg selv. Dette utgjør en viktig sikkerhetsfaktor nettopp ved arbeid på stige eller i stillas.

ProClick-systemet er en ny produktserie til mobilt arbeid som føyer seg sømløst inn i arbeidshverdagen til håndverker og serviceteknikere. Sammen med "Joint Venture" selskapet BS Systems har Sortimo og BOSCH utviklet produktserien ProClick for å bære verktøy og arbeidsmateriell rett på kroppen ved hjelp av tekstillommer. Den føyer seg også perfekt inn i EcoSystemet til Sortimo og BOSCH. Dette betyr at den er kompatibel med en mengde av produktene som allerede er tilgjengelig fra Sortimo og BOSCH – helt uavhengig av merket. Ubegrensede muligheter med ett klikk: Det patenterte systemet består av to vesentlige elementer: ProClick-holderen og krokene. Man fører de to delene sammen og det klikker én gang, hvilket betyr at krokene er låst fast og sitter trygt. ProClick-systemet er anvendelig for så godt som enhver arbeidssituasjon. Lommene kan nemlig ikke bare festes i ProClick-holderen ved hjelp av krokene, men også i de allerede velkjente Sortimo ProSafe-hullene. Dermed kan ProClick-produktene også brukes som tilbehør i bilinnredningen – eller altså er bilinnredningen et praktisk oppbevaringssystem for ProClick-lommene som tas med til arbeidsstedet for bruk på verktøybeltet. I tillegg til de beskrevne festemulighetene i bilinnredningen, har også andre Sortimo-produkter, som AutoAssistent eller C-BOXX, også festemuligheter for ProClick-lommer. Det betyr at de også her kan festes raskt og enkel, og slik skaper utvidede oppbevaringsmuligheter. ProClick-lommene er tilgjengelige i forskjellige størrelser og utførelser. De består av robust polyester (1000 den) og er utstyrt med praktiske inndelinger, løkker og fester, slik at verktøy og forbruksmateriell kan få fast plass og blir lette å finne. I kombinasjon med verktøybeltet gir ProClick-lommene perfekt oversikt over arbeidsmateriell, og kan forhåndsfylles og skiftes ut på et blunk. Refleksstripene langs sidene gjør dem synlige selv i mørket og byr samtidig på ekstra beskyttelse for deg – særlig i de mørke vintermånedene.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Mål (lxbxh) 85 mm x 60 mm x 25 mm
Vekt 0,07 kg
Material(ien) PA6
Farge Svart
Maksimal last i kg 5
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads