text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick Smart-Taske S

Ref.nr.:   6000015242 |  Match code: PC GT S |  EAN: 4014599453563
 • Låsbar veske for smarttelefoner, etc.
 • Med kabelåpning på undersiden
 • 2 ekstra pennesløyfer
 • integrert spolesløyfer for karabinkrok
 • som er kompatibel med ProClick-systemet og SR5-bilinnredningssystemet
 • Utvendige mål (LxBxH)
  210 x 120 x 50 mm
 • Vekt
  0,16 kg
 • Farge
  Svart
  RAL 9017 Trafikk svart
  Sortimo Blå
 • På lager
NOK 334,60

NOK 418,25

ink. NOK 66,92 moms (netto NOK 267,68). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Med ProClick-utstyrsvesken kan du lagre og transportere smarttelefonen eller andre sensitive enheter på en sikker måte, som for eksempel målere, på kroppen ved hjelp av ProClick-holderen eller et annet ProClick-grensesnitt.

En tilkoblingskabel går gjennom en åpning på undersiden av vesken, slik at du kan lade smarttelefonen osv. i vesken også.

De innvendige dimensjonene på vesken er: 16 cm x 9 cm x 2 cm.

ProClick-utstyrsvesken kan lett kombineres med ProClick-holderen på verktøybeltet. Nå har du alltid smarttelefonen eller måleren tilgjengelig. Utstyrsvesken kan også brukes som et smart lagringssystem på alle SR5- og Globelyst4-bilinnredningssystemer med ProClick-grensesnitt, samt på mobile transportløsninger, for eksempel C-BOXX, ProClick-verktøyholder eller AutoAssistant.

ProClick-systemet er en ny produktserie til mobilt arbeid som føyer seg sømløst inn i arbeidshverdagen til håndverker og serviceteknikere. Sammen med "Joint Venture" selskapet BS Systems har Sortimo og BOSCH utviklet produktserien ProClick for å bære verktøy og arbeidsmateriell rett på kroppen ved hjelp av tekstillommer. Den føyer seg også perfekt inn i EcoSystemet til Sortimo og BOSCH. Dette betyr at den er kompatibel med en mengde av produktene som allerede er tilgjengelig fra Sortimo og BOSCH – helt uavhengig av merket. Ubegrensede muligheter med ett klikk: Det patenterte systemet består av to vesentlige elementer: ProClick-holderen og krokene. Man fører de to delene sammen og det klikker én gang, hvilket betyr at krokene er låst fast og sitter trygt. ProClick-systemet er anvendelig for så godt som enhver arbeidssituasjon. Lommene kan nemlig ikke bare festes i ProClick-holderen ved hjelp av krokene, men også i de allerede velkjente Sortimo ProSafe-hullene. Dermed kan ProClick-produktene også brukes som tilbehør i bilinnredningen – eller altså er bilinnredningen et praktisk oppbevaringssystem for ProClick-lommene som tas med til arbeidsstedet for bruk på verktøybeltet. I tillegg til de beskrevne festemulighetene i bilinnredningen, har også andre Sortimo-produkter, som AutoAssistent eller C-BOXX, også festemuligheter for ProClick-lommer. Det betyr at de også her kan festes raskt og enkel, og slik skaper utvidede oppbevaringsmuligheter. ProClick-lommene er tilgjengelige i forskjellige størrelser og utførelser. De består av robust polyester (1000 den) og er utstyrt med praktiske inndelinger, løkker og fester, slik at verktøy og forbruksmateriell kan få fast plass og blir lette å finne. I kombinasjon med verktøybeltet gir ProClick-lommene perfekt oversikt over arbeidsmateriell, og kan forhåndsfylles og skiftes ut på et blunk. Refleksstripene langs sidene gjør dem synlige selv i mørket og byr samtidig på ekstra beskyttelse for deg – særlig i de mørke vintermånedene.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Utvendige mål (LxBxH) 210 x 120 x 50 mm
Innvendige mål (LxBxH) 160 x 90 x 20 mm
Vekt 0,16 kg
Materiale(r) Polyester
Rustfritt stål
ABS
PA6
Maksimal belastning 5 kg
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads