text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick Verktøybelte L, L=140 cm

Ref.nr.:  6000013941 | Match code: PC WKZG L
 • Hoftepolstring for perfekt komfort
 • Robust belte for feste av ProClick-holderen
 • Beltespenne med hurtiglukking for enhåndsbetjening
 • Beltelengde på 140 cm, kan justeres trinnløst fra 100–135 cm
 • Reflekterende sikkerhetsstriper
 • Mål (lxbxh)
  1.400 mm x 120 mm x 30 mm
 • Vekt
  0,52 kg
 • Farge
  Svart
 • Kommer snart Klar til sending 01.12.2022
NOK 698,13

ink. NOK 139,63 moms (netto NOK 558,50). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Verktøybeltet tillater at verktøy og forbruksmateriell transporteres rett på kroppen. Den innebygde polstringen og robuste konstruksjonen lar deg bære verktøy både ryggbesparende og behagelig på hoften. ProClick-holderen festet fleksibelt på beltet, og muliggjør slik raskt bytte av verktøylommer med enkel fastklikking og utløsing. I tillegg gir beltet enkel håndtering, takket være god sortering og rask tilgjengelighet selv når man arbeider over hodet på stige eller stillas. Dermed spares man for opp- og nedstigning, som både er en betydelig sikkerhetsgevinst og sparer deg for masse tid.
Verktøybeltet har plass til opptil fem ProClick-holdere med eventuelle ProClick-verktøylommer. Beltelengden i størrelse L er 140 cm og kan stilles inn trinnløst mellom 100 og 135 cm. Den robuste hurtigspennen gjør det både raskt og enkelt å ta på og av beltet, selv med én hånd. Integrerte D-ringer muliggjør dessuten bruk av en valgfri skulderstropp.

ProClick-systemet er en ny produktserie til mobilt arbeid som føyer seg sømløst inn i arbeidshverdagen til håndverker og serviceteknikere. Sammen med "Joint Venture" selskapet BS Systems har Sortimo og BOSCH utviklet produktserien ProClick for å bære verktøy og arbeidsmateriell rett på kroppen ved hjelp av tekstillommer. Den føyer seg også perfekt inn i EcoSystemet til Sortimo og BOSCH. Dette betyr at den er kompatibel med en mengde av produktene som allerede er tilgjengelig fra Sortimo og BOSCH – helt uavhengig av merket. Ubegrensede muligheter med ett klikk: Det patenterte systemet består av to vesentlige elementer: ProClick-holderen og krokene. Man fører de to delene sammen og det klikker én gang, hvilket betyr at krokene er låst fast og sitter trygt. ProClick-systemet er anvendelig for så godt som enhver arbeidssituasjon. Lommene kan nemlig ikke bare festes i ProClick-holderen ved hjelp av krokene, men også i de allerede velkjente Sortimo ProSafe-hullene. Dermed kan ProClick-produktene også brukes som tilbehør i bilinnredningen – eller altså er bilinnredningen et praktisk oppbevaringssystem for ProClick-lommene som tas med til arbeidsstedet for bruk på verktøybeltet. I tillegg til de beskrevne festemulighetene i bilinnredningen, har også andre Sortimo-produkter, som AutoAssistent eller C-BOXX, også festemuligheter for ProClick-lommer. Det betyr at de også her kan festes raskt og enkel, og slik skaper utvidede oppbevaringsmuligheter. ProClick-lommene er tilgjengelige i forskjellige størrelser og utførelser. De består av robust polyester (1000 den) og er utstyrt med praktiske inndelinger, løkker og fester, slik at verktøy og forbruksmateriell kan få fast plass og blir lette å finne. I kombinasjon med verktøybeltet gir ProClick-lommene perfekt oversikt over arbeidsmateriell, og kan forhåndsfylles og skiftes ut på et blunk. Refleksstripene langs sidene gjør dem synlige selv i mørket og byr samtidig på ekstra beskyttelse for deg – særlig i de mørke vintermånedene.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Mål (lxbxh) 1.400 mm x 120 mm x 30 mm
Vekt 0,52 kg
Material(ien) Polyester
ABS
Farge Svart
Maksimal last i kg 24
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads