text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick Verktøyveske M 14

Ref.nr.:   6000013928 |  Match code: PC WKZT M 14 |  EAN: 4014599386366
 • Kompakt veske til håndverktøy
 • 13 elastiske løkker inn- og utvendig
 • Integrert løkke for karabinkrok
 • Kombineres perfekt med ProClick-holderen og verktøybeltet
 • Kompatibel med hele ProClick-systemet og SR5-bilinnredningen
 • Utvendige mål (LxBxH)
  250 x 120 x 80 mm
 • Vekt
  0,29 kg
 • Farge
  Svart
  RAL 9017 Trafikk svart
  Sortimo Blå
 • På lager
NOK 545,13

ink. NOK 109,03 moms (netto NOK 436,10). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Den kompakte ProClick-verktøyvesken M 14 byr på oppbevaringsplass og orden for håndverktøyet ditt. I den åpne hyllen finner f.eks. kombitenger, målebånd eller tapetkniven sin faste plass. De 13 elastiske løkkene – seks på utsiden og syv på innsiden – kan holde andre verktøy som skrutrekkere eller skiftenøkler på en oversiktlig måte.

Verktøyvesken kombineres perfekt med ProClick-holderen på verktøybeltet. Dermed har man det nødvendige verktøyet lett tilgjengelig, slik at man kan spare tid under arbeidsgangen. I tillegg kan verktøyvesken også brukes som et fleksibelt og smart oppbevaringssystem i bilinnredningen SR5, C-BOXX, i verktøyvesken eller AutoAssistent.

ProClick-systemet er en ny produktserie til mobilt arbeid som føyer seg sømløst inn i arbeidshverdagen til håndverker og serviceteknikere. Sammen med "Joint Venture" selskapet BS Systems har Sortimo og BOSCH utviklet produktserien ProClick for å bære verktøy og arbeidsmateriell rett på kroppen ved hjelp av tekstillommer. Den føyer seg også perfekt inn i EcoSystemet til Sortimo og BOSCH. Dette betyr at den er kompatibel med en mengde av produktene som allerede er tilgjengelig fra Sortimo og BOSCH – helt uavhengig av merket. Ubegrensede muligheter med ett klikk: Det patenterte systemet består av to vesentlige elementer: ProClick-holderen og krokene. Man fører de to delene sammen og det klikker én gang, hvilket betyr at krokene er låst fast og sitter trygt. ProClick-systemet er anvendelig for så godt som enhver arbeidssituasjon. Lommene kan nemlig ikke bare festes i ProClick-holderen ved hjelp av krokene, men også i de allerede velkjente Sortimo ProSafe-hullene. Dermed kan ProClick-produktene også brukes som tilbehør i bilinnredningen – eller altså er bilinnredningen et praktisk oppbevaringssystem for ProClick-lommene som tas med til arbeidsstedet for bruk på verktøybeltet. I tillegg til de beskrevne festemulighetene i bilinnredningen, har også andre Sortimo-produkter, som AutoAssistent eller C-BOXX, også festemuligheter for ProClick-lommer. Det betyr at de også her kan festes raskt og enkel, og slik skaper utvidede oppbevaringsmuligheter. ProClick-lommene er tilgjengelige i forskjellige størrelser og utførelser. De består av robust polyester (1000 den) og er utstyrt med praktiske inndelinger, løkker og fester, slik at verktøy og forbruksmateriell kan få fast plass og blir lette å finne. I kombinasjon med verktøybeltet gir ProClick-lommene perfekt oversikt over arbeidsmateriell, og kan forhåndsfylles og skiftes ut på et blunk. Refleksstripene langs sidene gjør dem synlige selv i mørket og byr samtidig på ekstra beskyttelse for deg – særlig i de mørke vintermånedene.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Utvendige mål (LxBxH) 250 x 120 x 80 mm
Innvendige mål (LxBxH) 80 x 120 x 150 mm
Vekt 0,29 kg
Materiale(r) Polyester
Rustfritt stål
PA6
ABS
Maksimal belastning 5 kg
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads