text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick HammerHolder S

Ref.nr.:   6000015241 |  Match code: PC HH S |  EAN: 4014599453549
 • Kompakt hammerholder for verktøy med kort håndtak
 • 2 ekstra løkker for penner
 • innebygd spolesløyfe for karabinkrok
 • passer perfekt sammen med ProClick holder og verktøybelte
 • som er kompatible med hele ProClick-systemet og SR5 bilinnredningssystem
 • Utvendige mål (LxBxH)
  220 x 160 x 110 mm
 • Vekt
  0,25 kg
 • Farge
  Svart
  RAL 9017 Trafikk svart
  Sortimo Blå
 • På lager
NOK 418,25

ink. NOK 83,65 moms (netto NOK 334,60). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

ProClick-hammerholderen S betyr at hammerne eller andre verktøy med kort håndtak er lagret og alltid innenfor rekkevidde. Bortsett fra den "svingende" hammerholderen inneholder den også to pennesløyfer og en spolesløyfe for å feste en karabinkrok. Verktøy kan festes i hammerholderen enten ovenfra eller fra fronten ved å skyve fra hverandre de to fjærbelastede vingene. Det er derfor universelt og kan også brukes til andre verktøy og utstyr, for eksempel ørebeskyttere.

Hammerholderen kan kombineres perfekt med ProClick-holderen på verktøybeltet. Nå har du alltid verktøyet du trenger for hånden. Hammerholderen kan også brukes som et intelligent lagringssystem på alle SR5 og Globelyst4 bilinnredningssystemer, ProClick grensesnitt og også på mobile transportløsninger, for eksempel C-BOXX, ProClick verktøyholder eller på AutoAssistant.

ProClick-systemet er en ny produktserie til mobilt arbeid som føyer seg sømløst inn i arbeidshverdagen til håndverker og serviceteknikere. Sammen med "Joint Venture" selskapet BS Systems har Sortimo og BOSCH utviklet produktserien ProClick for å bære verktøy og arbeidsmateriell rett på kroppen ved hjelp av tekstillommer. Den føyer seg også perfekt inn i EcoSystemet til Sortimo og BOSCH. Dette betyr at den er kompatibel med en mengde av produktene som allerede er tilgjengelig fra Sortimo og BOSCH – helt uavhengig av merket. Ubegrensede muligheter med ett klikk: Det patenterte systemet består av to vesentlige elementer: ProClick-holderen og krokene. Man fører de to delene sammen og det klikker én gang, hvilket betyr at krokene er låst fast og sitter trygt. ProClick-systemet er anvendelig for så godt som enhver arbeidssituasjon. Lommene kan nemlig ikke bare festes i ProClick-holderen ved hjelp av krokene, men også i de allerede velkjente Sortimo ProSafe-hullene. Dermed kan ProClick-produktene også brukes som tilbehør i bilinnredningen – eller altså er bilinnredningen et praktisk oppbevaringssystem for ProClick-lommene som tas med til arbeidsstedet for bruk på verktøybeltet. I tillegg til de beskrevne festemulighetene i bilinnredningen, har også andre Sortimo-produkter, som AutoAssistent eller C-BOXX, også festemuligheter for ProClick-lommer. Det betyr at de også her kan festes raskt og enkel, og slik skaper utvidede oppbevaringsmuligheter. ProClick-lommene er tilgjengelige i forskjellige størrelser og utførelser. De består av robust polyester (1000 den) og er utstyrt med praktiske inndelinger, løkker og fester, slik at verktøy og forbruksmateriell kan få fast plass og blir lette å finne. I kombinasjon med verktøybeltet gir ProClick-lommene perfekt oversikt over arbeidsmateriell, og kan forhåndsfylles og skiftes ut på et blunk. Refleksstripene langs sidene gjør dem synlige selv i mørket og byr samtidig på ekstra beskyttelse for deg – særlig i de mørke vintermånedene.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Utvendige mål (LxBxH) 220 x 160 x 110 mm
Vekt 0,25 kg
Materiale(r) Polyester
Rustfritt stål
ABS
PA6
Maksimal belastning 5 kg
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads