text.skipToContent text.skipToNavigation

MultiPack

Ref.nr.:  6000003567 | Match code: MP
 • To innvendige verktøylommer
 • Kompatibel med innsatser for L-BOXX 102 og 136
 • Med dokumentmappe
 • Verktøy og maskiner er organisert og raskt tilgjengelig
 • Ergonomisk transport av verktøy, maskiner og forbruksvarer
 • Farge
  Antrasitt
 • Vekt
  1,8 kg
 • Mål (lxbxh)
  230 mm x 360 mm x 500 mm
 • Ikke på lager Ikke klar til sending
NOK 1 709,33

NOK 2 848,88

ink. NOK 341,87 moms (netto NOK 1 367,46). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Den praktiske verktøyryggsekken MultiPack er den perfekte utvidelsen ved urban service, hvor man ofte må ty til trappene. Innvendig har den plass til innholdet i en L-BOXX og en i-BOXX samt andre hjelpemidler og dokumenter, slik at du kan transportere dine viktigste verktøy og forbruksmateriell godt organisert på ryggen din. Du har hendene fri, f.eks. til å åpne dører.

Gjennom samarbeidet med Deuter Sport GmbH nyter du godt av en enestående kunnskap og kvalitet med hensyn til ryggsekker og bæresystemer. Ergonomisk bærekomfort, takket være det gjennomtenkte VariFlex-bæresystemet, lar deg bære opp til 18 kg totalvekt over lengre tid og uten problemer. Sortimo MultiPack er en verktøyryggsekk med en teknisk design som ikke skitnes lett til, i laget av robust antrasittgrå og svart polyester med blå Sortimo-aksenter.

For håndverkere og serviceteknikere som er underveis på mobil tjeneste i byer eller på store byggeplasser, tilbyr MultiPack mange praktiske funksjoner. Hele innholdet, enten det er maskiner, verktøy eller smådeler, er oversiktlig ordnet og lett tilgjengelig.

MultiPack består av to hovedrom, der det ene er på ryggsiden, det andre på utsiden av ryggsekken. Begge hovedrommene kan utstyres med L-BOXX-innlegg. Hovedrommet på ryggsiden er beregnet for verktøyinnlegg og smådelsinnsatser til L-BOXX 136 samt verktøyinnsatsen med tre rom, som er konstruert spesielt for dette rommet (art.nr.: 6000003661). I hovedrommet på ryggsekkens utside legger du inn innlegg og smådelsinnsatser til L-BOXX 102. Alternativt kan man ta med den aktuelle passende i-BOXXen for smådelene, denne får plass i rommet på utsiden. Med en borrelåsskillevegg får man, i tillegg til i-BOXXen, et ekstra rom til f.eks. en tommestokk og hansker. Mellom de to hovedrommene er det sydd inn to verktøykort, som lar deg pakke skrutrekkere, tenger osv. inn på en ordentlig måte. Det hele avrundes med et oppbevaringsrom i DIN A4-størrelse på framsiden, slik at man alltid kan ha de viktigste dokumentene lett tilgjengelig.

Maksimal last i ryggsekken er på 18 kg. Volumet til rommene er som følger:

Høyt rom (ryggside) 11,7 l

Lavt rom (utside): 7,5 l

(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 18
Farge Antrasitt
Vekt 1,8 kg
Innvendig mål (lxbxh) x x mm
Mål (lxbxh) 230 mm x 360 mm x 500 mm
Material(ien) Polyester
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene