text.skipToContent text.skipToNavigation

T-BOXX G inkl. IB-Set 24 Stk. H63

Ref.nr.:  6000012300 | Match code: STB G 24STK H63
 • Inkl. innsatsbokssett 24 stk. H63
 • Alltid god oversikt over smådeler
 • Høy brukerkomfort
 • Kostnadsinnsparing pga. lang holdbarhet
 • Fleksibel takket være uttak av enkelte innsatsbokser
 • Farge
  coolgrey
 • Vekt
  2,46 kg
 • Mål (lxbxh)
  350 mm x 440 mm x 80 mm
 • På lager Klar til sending 06.12.2021
NOK 781,00

ink. NOK 156,20 moms (netto NOK 624,80). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

T-BOXXen G inkl. 24 innsatsbokser H63 består av 24x innsatsbokser 1x2 H63 og 4x skillevegger IB 1x0 H63. De medfølgende skilleveggene lar deg dele innsatsboksene inn i mindre rom etter eget ønske.

T-BOXX G sørger for oversikt i din arbeidsdag! Takket være det transparente lokket av polykarbonat har du alltid oversikt over dine smådeler, og kan transportere disse sikkert og korrekt til alle arbeidssteder. Anordningen av innsatsboksene kan endres vilkårlig og du kan også til enhver tid ta ut enkelte innsatsbokser. Inndelingen av T-BOXX G med innsatsbokssettet gir deg god oversiktlighet over dine smådeler og forbruksmidler. T-BOXX G er likevel ikke bare et praktisk ordens- og transportsystem, men hjelper deg først og fremst til en effektiv arbeidsdag. På den ene siden sparer du deg for tidkrevende leting etter materialer og forbruksvarer, på den andre siden har du oversikt over dine smådeler til enhver tid, slik at du tidlig oppdager når du trenger etterfylling for å unngå nedetid.

På grunn av sin beskaffenhet av plast er T-BOXX G spesielt lette, robuste og slagfaste, og dermed egnet for alle bruksområder. Ved daglig håndtering er T-BOXX G et takknemlig hjelpemiddel, som med det gummierte håndtaket er komfortabel å bære og den store åpningsvinkelen til lokket gir uhindret tilgangen til dine materialer.

T-BOXX G kan integreres i alle Sortimo bilinnredninger og i WorkMo og hjelper deg dermed med gjennomgående transport av dine smådeler fra ditt lager, via din bil og helt fra til arbeidsstedet. T-BOXX G overbeviser i tillegg ved de allsidige bestykningsmulighetene. Med det nyttige innhengsadapteret kan man feste T-BOXX G problemfritt i ditt verksted, i lasterommet og på svingdørene til din bil. (Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 10,4
Farge coolgrey
Vekt 2,46 kg
Innvendig mål (lxbxh) x x mm
Mål (lxbxh) 350 mm x 440 mm x 80 mm
Material(ien) PP
PC
PS
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene