text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX 72 G Lastesikring LVK

Ref.nr.:   1000011185 |  Match code: I-72 G LASI-T |  EAN: 4045294734343
 • Inkl. grunnutstyr for lastsikring i varebilen
 • Robust og motstandsdyktig
 • Alltid oversikt over smådeler
 • Integrert håndtak
 • Individuelt utstyr optimerer arbeidsflyten
 • Utvendige mål (LxBxH)
  365 x 315 x 75 mm
 • Vekt
  3,06 kg
 • Farge
  Sortimo CoolGrey
 • På lager
NOK 2 380,00

ink. NOK 476,00 moms (netto NOK 1 904,00). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Denne i-BOXX 72 G gir deg grunnutstyret for lastsikring i varebilen. Dermed er du i stand til å utføre vanlige lastsikringstiltak i varebilen. I i-BOXX 72 G er lastsikringselementene alltid praktisk og oversiktlig pakket, og derfor også raskt tilgjengelige og klare til bruk. Med dette utstyret kan du imøtekomme lovbestemte krav til lastsikring på en profesjonell måte. Dermed er du på den sikre siden i skarpe svinger eller ved bråbremsing.

Pakken omfatter:
- 2x ProSafe-surrestropper med skrallelås 3,5 m
- 2 x ProSafe-surrestropper med klemlås 3 m
- 4x antisklimatter 200 x 100 x 8 mm for pallføtter
- 4x Flex-kantbeskyttelser for surrestropper
- 1x informasjonsblad for lastsikring

Surrestroppene er kompatible med Sortimo-bilinnredninger samt med bilprodusentens originale surrepunkter. Dermed har du utallige muligheter til sikring av lasten.
Antisklimattene kan plasseres under transportgodset for å øke friksjonen i forhold til gulvet, noe som er av spesielt stor betydning ved friksjonssikring av lasten.
Ved bruk av kantbeskyttelsesvinklene er surrestroppene beskyttet mot skader eller overdreven slitasje. Ved fastsurring kan disse legges inn mellom last og stropper, og forhindrer dermed skuring eller kutteeffekt på stroppen.
I i-BOXXen finnes i tillegg et informasjonsblad med nyttige tips for praktisk lastsikring, noe som aldri bør mangle som oppslagsverk i bilen.

i-BOXX 72 G er en praktisk, liten ordner for smådeler som skruer, plugger eller for eksempel lederhylser. Den har et transparent lokk, som gjør det mulig å holde oversikt over innholdet. Du sparer deg dermed for tidkrevende leting etter materialer og forbruksmidler, i tillegg har du alltid oversikt over beholdningen av dine smådeler. Du oppdager tidlig når det er nødvendig med etterfylling og unngår dermed kostbare utfallstider. I tillegg til det stabile bærehåndtaket, har i-BOXX 72 G svært praktiske sideføringer. Disse gir i-BOXX en ytterligere funksjon, slik at det kan settes sømløst inn i L-BOXX-systemet: Med føringene kan i-BOXX 72 G integreres som uttrekk i LS-BOXXer og i-BOXX Rack, slik at du kan bruke i-BOXX som små ordnere i store systemer og dermed forenkle din arbeidsdag. På grunn av fargegivingen er i-BOXX 72 G ufølsom mot smuss og de gir alltid dine kunder et positivt og profesjonelt.

Praktisk tilbehør som veggholderen gir ytterligere muligheter til å plassere i-BOXX G lett tilgjengelig i bilen din eller ditt verksted.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Utvendige mål (LxBxH) 365 x 315 x 75 mm
Innvendige mål (LxBxH) 340 x 261 x 63 mm
Vekt 3,06 kg
Materiale(r) ABS
PC
Maksimal belastning 3 kg
Variant inkl. lastesikring
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene