text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX veggholder G

Ref.nr.:   6000011032 |  Match code: I-WH G |  EAN: 4045294733957
 • i-BOXXer kan til enhver tid
 • monteres på bilinnredningen, bakdøren eller i verkstedet
 • Robust og motstandsdyktig
 • Utvendige mål (LxBxH)
  354 x 322 x 46 mm
 • Vekt
  0,38 kg
 • Farge
  Sortimo CoolGrey
 • På lager
NOK 456,63

ink. NOK 91,33 moms (netto NOK 365,30). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

i-BOXX veggholder G sørger for at alle i-BOXXene dine er godt synlige og raskt tilgjengelige i bilen eller verkstedet. Hvis du vil feste i-BOXX G i holderen, plasserer du den bare på kroken nederst og folder den deretter opp. Utløserspaken for veggholderen er plassert rett ved siden av håndtaket på i-BOXXen, slik at den kan låses opp og fjernes med én hånd.

Veggholderen kan monteres på det perforerte aluminiumsgitteret eller på bakdøren til varebilen. Det er ideelt for i-BOXXer som du stadig trenger eller for førstehjelps i-BOXXer som må nås raskt i tilfelle en nødssituasjon.

Monteringsmaterialet er ikke inkludert.

i-BOXX 72 G er en praktisk, liten ordner for smådeler som skruer, plugger eller for eksempel lederhylser. Den har et transparent lokk, som gjør det mulig å holde oversikt over innholdet. Du sparer deg dermed for tidkrevende leting etter materialer og forbruksmidler, i tillegg har du alltid oversikt over beholdningen av dine smådeler. Du oppdager tidlig når det er nødvendig med etterfylling og unngår dermed kostbare utfallstider. I tillegg til det stabile bærehåndtaket, har i-BOXX 72 G svært praktiske sideføringer. Disse gir i-BOXX en ytterligere funksjon, slik at det kan settes sømløst inn i L-BOXX-systemet: Med føringene kan i-BOXX 72 G integreres som uttrekk i LS-BOXXer og i-BOXX Rack, slik at du kan bruke i-BOXX som små ordnere i store systemer og dermed forenkle din arbeidsdag. På grunn av fargegivingen er i-BOXX 72 G ufølsom mot smuss og de gir alltid dine kunder et positivt og profesjonelt.

Praktisk tilbehør som veggholderen gir ytterligere muligheter til å plassere i-BOXX G lett tilgjengelig i bilen din eller ditt verksted.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Utvendige mål (LxBxH) 354 x 322 x 46 mm
Vekt 0,38 kg
Materiale(r) ABS
Egnet for i-BOXX
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene