text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 374 G

Ref.nr.:   6000010994 |  Match code: LB 374 G |  EAN: 4045294732127
 • Stablingsbar takket være innovativt klikksystem
 • Høy brukerkomfort
 • Kan integreres i bilinnredninger
 • Profesjonelt utseende hos kunden
 • Personalisering takket være etiketter med fargekode
 • Utvendige mål (LxBxH)
  357 x 442 x 389 mm
 • Vekt
  3,40 kg
 • Farge
  Sortimo CoolGrey
 • På lager
NOK 1 407,25

ink. NOK 281,45 moms (netto NOK 1 125,80). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

I den robuste L-BOXX 374 G transporterer du ditt verktøy, materialer, kundeplaner og arbeidsredskaper sikkert og ordentlig til alle arbeidssteder. Den er den optimale mobilitets- og oppbevaringsløsningen for håndverk, industri, service- og tjenesteytingsselskaper. Med de forskjellige bestykningsmulighetene kan du tilpasse L-BOXX 374 G avhengig av bruksformål til dine bransjespesifikke krav.

De kraftige og lette L-BOXX 374 G er laget av støt- og slagfast ABS-plast, de beskytter innholdet mot skader og vannsprut, har to lås og lokket kan belastes med opp til 85 kg, slik at du også kan bruke L-BOXX G som trinn. På grunn av fargegivingen er L-BOXX G ufølsom mot smuss og de gir alltid dine kunder et positivt og profesjonelt.

Med det ergonomisk utformede bærehåndtaket i lokket kan L-BOXX 374 G håndteres fleksibelt og komfortabelt. Spesielt praktisk er klikksystemet, som gjør a t du på sekunder kan forbinde så mange L-BOXXer med hverandre som du ønsker, og deretter transportere de samlet. Dette sparer det tid og krefter, da det å løpe flere ganger fram og tilbake mellom bilen og arbeidsstedet ikke lenger er nødvendig med L-BOXX-familien. På arbeidsstedet kan L-BOXXene skilles fra hverandre igjen kun med et tastetrykk, slik at du kan starte med ditt arbeid, raskt og perfekt organisert. Denne strukturerte arbeidsmåten vil ikke bare lette din arbeidsdag, men også gi inntrykk på dine kunder.

L-BOXX 374 G kan selvsagt integreres i alle Sortimo bilinnredninger, slik at dine verktøy og arbeidsmaterialer også under kjøring er stuet sikkert og ordentlig under kjøring, og er lett tilgjengelig ved ankomst.

L-BOXX 374 G leveres eksklusivt fra Sortimo. Den er kompatibel med hele L-BOXX-familien, som omfatter L-BOXXer G4 og L-BOXXene fra våre partnere som for eksempel BOSCH, Gedore, Förch og fischer. For deg gir dette den klare fordelen at du med alle L-BOXXer bruker et system, som både i kjøretøyet, og på brukerstedet, utgjør et enhetlig mobilitetskonsept, og som dermed letter arbeidet ditt.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Utvendige mål (LxBxH) 357 x 442 x 389 mm
Innvendige mål (LxBxH) 294 x 378 x 337,5 mm
Vekt 3,40 kg
Materiale(r) ABS
PA6
Maksimal belastning 12 kg
Variant tom
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads