text.skipToContent text.skipToNavigation

L-BOXX 374 G LQ

Ref.nr.:   1000011142 |  Match code: LB 374 G LQ |  EAN: 4045294733650
 • Inkl. LQ-merking
 • Stablingsbar takket være innovativt klikksystem
 • Høy brukerkomfort
 • Kan integreres i bilinnredninger
 • Profesjonelt utseende hos kunden
 • Mål (lxbxh)
  357 mm x 442 mm x 389 mm
 • Vekt
  3,42 kg
 • Farge
  Coolgrey
 • På lager Klar til sending innen 8 - 10 arbeidsdager
NOK 1 421,75

ink. NOK 284,35 moms (netto NOK 1 137,40). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Denne L-BOXX 374 G er utstyrt med den foreskrevne LQ-merkingen iht. ADR (europeisk avtale om internasjonal vegtransport av farlig gods). Iht. ADR, kapittel 3.4, kan små mengder av farlig gods transporteres emballert i en beholder, når denne er merket med symbolet "LQ" (Limited Quantity – begrensede mengder av farlig gods). Detaljer om disse bestemmelsene finner du i regelverket. L-BOXXen 374 G LQ er som standard utstyrt med merket LQ (= Limited Quantity). Klistermerket merker emballasjen for vei-, bane- og sjøtransport. I tillegg finnes det orienteringspiler på L-BOXXens sider, også foreskrevet iht. ADR-bestemmelsene.
Alt etter type farlig gods skal L-BOXXen i tillegg utstyres med egnet tilbehør, som antisklimatter, silikonpatroninnsatser eller skilleplater.

I den robuste L-BOXX 374 G transporterer du ditt verktøy, materialer, kundeplaner og arbeidsredskaper sikkert og ordentlig til alle arbeidssteder. Den er den optimale mobilitets- og oppbevaringsløsningen for håndverk, industri, service- og tjenesteytingsselskaper. Med de forskjellige bestykningsmulighetene kan du tilpasse L-BOXX 374 G avhengig av bruksformål til dine bransjespesifikke krav.

De kraftige og lette L-BOXX 374 G er laget av støt- og slagfast ABS-plast, de beskytter innholdet mot skader og vannsprut, har to lås og lokket kan belastes med opp til 85 kg, slik at du også kan bruke L-BOXX G som trinn. På grunn av fargegivingen er L-BOXX G ufølsom mot smuss og de gir alltid dine kunder et positivt og profesjonelt.

Med det ergonomisk utformede bærehåndtaket i lokket kan L-BOXX 374 G håndteres fleksibelt og komfortabelt. Spesielt praktisk er klikksystemet, som gjør a t du på sekunder kan forbinde så mange L-BOXXer med hverandre som du ønsker, og deretter transportere de samlet. Dette sparer det tid og krefter, da det å løpe flere ganger fram og tilbake mellom bilen og arbeidsstedet ikke lenger er nødvendig med L-BOXX-familien. På arbeidsstedet kan L-BOXXene skilles fra hverandre igjen kun med et tastetrykk, slik at du kan starte med ditt arbeid, raskt og perfekt organisert. Denne strukturerte arbeidsmåten vil ikke bare lette din arbeidsdag, men også gi inntrykk på dine kunder.

L-BOXX 374 G kan selvsagt integreres i alle Sortimo bilinnredninger, slik at dine verktøy og arbeidsmaterialer også under kjøring er stuet sikkert og ordentlig under kjøring, og er lett tilgjengelig ved ankomst.

L-BOXX 374 G leveres eksklusivt fra Sortimo. Den er kompatibel med hele L-BOXX-familien, som omfatter L-BOXXer G4 og L-BOXXene fra våre partnere som for eksempel BOSCH, Gedore, Förch og fischer. For deg gir dette den klare fordelen at du med alle L-BOXXer bruker et system, som både i kjøretøyet, og på brukerstedet, utgjør et enhetlig mobilitetskonsept, og som dermed letter arbeidet ditt.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Mål (lxbxh) 357 mm x 442 mm x 389 mm
Innvendig mål (lxbxh) 294,0 mm x 378,0 mm x 337,5 mm
Vekt 3,42 kg
Material(ien) ABS
PA6
Farge Coolgrey
Variant inkl. LQ-merking
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene