text.skipToContent text.skipToNavigation
12.feb.2019

Sortimo presenterer en ny digital plattform for håndverkere og servicefolk

Sortimos produkter er praktiske og smarte innredningsløsninger til varebiler. Deres fokus er å gjøre håndverkerens arbeidsdag enklere og tryggere, og nå presenterer de en ny digital plattform som heter mySortimo. Plattformen gjør det enklere for håndverkere å holde en tett dialog med Sortimo og skreddersy komplette løsninger – på ett og samme sted.

Det sier seg selv – når man bruker varebilen som både kontor og verksted er det gull verdt med effektive og raske prosesser. Med den nye digitale plattformen mySortimo kan håndverkere og servicefolk holde en tett dialog med Sortimo og øke produktiviteten. Denne plattformen tilbyr helt frie tøyler til å designe varebilen som man vil, og det gjelder uansett om det handler om gulv, hyllesystem og dekor til bilen.

Kunden i sentrum

Den unike plattformen er enkel å bruke, og ble presentert med et godt resultat på en av Europas største messer for varebiler i den tyske byen Hannover i slutten av september i 2018. For å beskrive det enkelt så handler det om en digital plattform som gjør at Sortimo kan videreutvikle det profesjonelle samspillet med virksomhetens kunder og tilby løsninger innen flere områder.

- mySortimo tilbyr et bredt spekter av unike og innovative løsninger som kan revolusjonere håndverkerens daglige arbeid. Dette er virkelig prikken over i’en – når man i forveien har en stresset hverdag med mye på agendaen, skal det være enkelt å designe bilen smart, sier Country Manager for Sortimo Norge, Ole-Andreas Pettersen.

Forenkle – ikke komplisere

Plattformen mySortimo er enkel og oversiktlig – og er med på å gjøre hverdagen til håndverkeren enda mer effektiv. Kundens prosesser og arbeidsrutiner er i sentrum, og man bruker kun de mest moderne metodene. Med andre ord kan håndverkere, industri og logistikkvirksomheter se frem til et digitalt univers der de kan skape personlige og skreddersydde løsninger og tilbud. Det praktiske skal gå hånd i hånd med det innovative, og alt det bygger på maksimal forståelse av kundens behov.

- Sortimo har vært trendsettende på markedet i mange år, og med denne utviklingen setter vi kunden i fokus og skaper en konkret og verdiskapende løsning, forteller Pettersen.

Med mySortimo kan håndverkere og servicefolk møte fremtidens økende etterspørsel etter effektivitet og produktivitet. Samtidig som det fortsatt er orden i verktøyet og utstyret i varebilen.

icon_balken-pressedownloads Download-Center
670 KB
Last ned som PDF
1.04 MB
icon_word-download
Last ned som en Word-fil
2.48 MB
icon_jpg-download
Last ned bilder
3.94 MB
Zip-Icon
Nedlasting ferdig
Pressekontakt
Katarina Thorin
Marketing Manager Skandinavien
Marketing
+46 31 761 45 20
kthorin@sortimo.se
Dette nettstedet bruker cookies fra tredjepart for å analysere bruken av våre tilbud og tjenester, for å personalisere din online opplevelse og for å tilby deg interessant informasjon. Mer informasjonOK