text.skipToContent text.skipToNavigation

Slangeholder SR5

Ref.nr.:   1000018391 |  Match code: SH SR5 |  EAN: 4045294910303
 • Riktig transport av slanger, kabler, m.m.
 • Rask tilgang, også fra utsiden av kjøretøyet
 • Integrerte kroker for ekstra oppheng og sortering
 • Enkel montering på sideprofilen SR5 med ProSafe-hull
 • Utvendige mål (LxBxH)
  259 x 130 x 149 mm
 • Vekt
  0,62 kg
 • Farge
  Sortimo CoolGrey
 • På lager
NOK 641,00

NOK 801,25

ink. NOK 128,20 moms (netto NOK 512,80). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Slangeholderen kan festes hvor som helst på sideprofilen til SR5-bilinnredningen. Takket være den avrundede formen oppbevares trykkluftslanger, skjøteledninger osv. sikkert og ordentlig under kjøring, og er raskt for hånden på arbeidsstedet. De integrerte krokene tillater oppheng av andre gjenstander, som jakker eller vernehjelm. Hver krok kan belastes med opptil 8 kg, mens holderen kan belastes med opptil 25 kg totalt.

Forbindelsen til bilinnredningen SR5 skjer raskt og nesten uten verktøy via de integrerte krokene i rustfritt stål og ProSafe-hullene på sideprofilen. Etter at de henges på plass, trenger du bare å skru inn en sikkerhetsskrue. Denne forhindrer at holderen kan løsne utilsiktet. Denne griper fast rett i ProSafe-hullet, uten at sideprofilen skades.

SR5-tilbehør gjør at de kan festes til SR5-sideprofilen nesten uten behov for verktøy. Tilbehør kan henges raskt og enkelt i Prosafe-festet, integrert som standard, ved hjelp av kroken på baksiden. Dette unngår behovet for kompleks installasjon og dyre monteringsmaterialer. Dette innovative festekonseptet gjør at tilbehøret raskt kan flyttes på et senere tidspunkt for å oppfylle kravene, og etterlater ingen borehull på sideprofilen. I motsetning til ProClick tekstillommer med én krok, har tilbehøret til SR5 opptil tre kroker, da de er utformet for høyere belastning. Dette betyr at de bare kan brukes med SR5-bilinnredningssystemet og ikke er kompatible med andre ProClick-systemer, for eksempel ProClick-holdere, ProClick-verktøyholdere, C-BOXXer og AutoAssistant. I motsetning kan alle ProClick-verktøybager henges på sideprofilen til bilinnredningen SR5.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Utvendige mål (LxBxH) 259 x 130 x 149 mm
Vekt 0,62 kg
Materiale(r) PA6
Stål
Rustfritt stål
Maksimal belastning 25 kg
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads