text.skipToContent text.skipToNavigation

Slangeholder SR5

Ref.nr.:  1000018391 | Match code: SH PC SR5
 • Riktig transport av slanger, kabler, m.m.
 • Rask tilgang, også fra utsiden av kjøretøyet
 • Integrerte kroker for ekstra oppheng og sortering
 • Enkel montering på sideprofilen SR5 med ProSafe-hull
 • Mål (lxbxh)
  260 mm x 149 mm x 120 mm
 • Vekt
  0,62 kg
 • Farge
  Coolgrey
 • Kommer snart Klar til sending 09.12.2022
NOK 691,38

ink. NOK 138,28 moms (netto NOK 553,10). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Slangeholderen kan festes hvor som helst på sideprofilen til SR5-bilinnredningen. Takket være den avrundede formen oppbevares trykkluftslanger, skjøteledninger osv. sikkert og ordentlig under kjøring, og er raskt for hånden på arbeidsstedet. De integrerte krokene tillater oppheng av andre gjenstander, som jakker eller vernehjelm. Hver krok kan belastes med opptil 8 kg, mens holderen kan belastes med opptil 25 kg totalt.

Forbindelsen til bilinnredningen SR5 skjer raskt og nesten uten verktøy via de integrerte krokene i rustfritt stål og ProSafe-hullene på sideprofilen. Etter at de henges på plass, trenger du bare å skru inn en sikkerhetsskrue. Denne forhindrer at holderen kan løsne utilsiktet. Denne griper fast rett i ProSafe-hullet, uten at sideprofilen skades.

SR5-tilbehøret med ProClick-tilkobling gjør det mulig å montere nesten verktøyfritt på sideprofilen SR5. Prosafe-hullene, som er integrert som standard, kan enkelt og raskt hektes ved hjelp av kroker som er plassert på baksiden. Ingen kostbar installasjon og intet monteringsmateriale er nødvendig. Dette innovative tilkoblingskonseptet gjør det ikke bare mulig å flytte tilbehøret raskt etter behov, men etterlater heller ikke stygge borehull på sideprofilen. I motsetning til ProClick tekstilposer med krok har tilbehøret til SR5 opptil tre kroker, da de er utformet for høyere lastekapasitet. Som et resultat kan de bare brukes i SR5-kjøretøyoppsettet og er ikke kompatible med andre ProClick-transportørsystemer som ProClick-holder, ProClick-verktøyholder, C-BOXX og AutoAssistant. Eventuelle ProClick-verktøyposer kan imidlertid festes til sideprofilen til kjøretøyets utstyr SR5.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Mål (lxbxh) 260 mm x 149 mm x 120 mm
Vekt 0,62 kg
Material(ien) PA6
stål
Rustfritt stål
Farge Coolgrey
Maksimal last i kg 25
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads