text.skipToContent text.skipToNavigation

Oppbevaringslomme med innsatsboks H95 SR5

Ref.nr.:  1000018384 | Match code: AB IB H95 PC SR5
 • Oppbevaringslomme med innsatsboks H95 for smådeler og forbruksmateriell
 • Kan deles inn ved hjelp av skillevegger
 • Rask montering uten verktøy til sideprofil på SR5 med ProSafe-hull
 • Mål (lxbxh)
  314 mm x 109 mm x 99 mm
 • Vekt
  1,23 kg
 • Farge
  Coolgrey
 • Kommer snart Klar til sending 09.12.2022
NOK 460,88

ink. NOK 92,18 moms (netto NOK 368,70). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Oppbevaringslommen med innsatsboks 2x6 H95 er den optimale utvidelsen av din SR5-bilinnredning. Takket være integrert skilleveggføring og skilleveggene som medfølger (5 stk. skillevegg IB 2x0 H95), kan innsatsboksens innside deles opp helt etter eget hode.

Hvis hyllen plasseres over den sammenleggbare arbeidsbenken eller skrustikken, blir den en ideell og lett tilgjengelig oppbevaringsplass for smådeler og forbruksmateriell som skruer.

Forbindelsen til bilinnredningen SR5 skjer raskt og uten verktøy via den integrerte adapterplaten og ProSafe-hullene på sideprofilen.

SR5-tilbehøret med ProClick-tilkobling gjør det mulig å montere nesten verktøyfritt på sideprofilen SR5. Prosafe-hullene, som er integrert som standard, kan enkelt og raskt hektes ved hjelp av kroker som er plassert på baksiden. Ingen kostbar installasjon og intet monteringsmateriale er nødvendig. Dette innovative tilkoblingskonseptet gjør det ikke bare mulig å flytte tilbehøret raskt etter behov, men etterlater heller ikke stygge borehull på sideprofilen. I motsetning til ProClick tekstilposer med krok har tilbehøret til SR5 opptil tre kroker, da de er utformet for høyere lastekapasitet. Som et resultat kan de bare brukes i SR5-kjøretøyoppsettet og er ikke kompatible med andre ProClick-transportørsystemer som ProClick-holder, ProClick-verktøyholder, C-BOXX og AutoAssistant. Eventuelle ProClick-verktøyposer kan imidlertid festes til sideprofilen til kjøretøyets utstyr SR5.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Mål (lxbxh) 314 mm x 109 mm x 99 mm
Innvendig mål (lxbxh) 310,0 mm x 106,0 mm x 95,0 mm
Vekt 1,23 kg
Material(ien) stål
PA6
ABS
Farge Coolgrey
Maksimal last i kg 5
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads