text.skipToContent text.skipToNavigation

Gjengestagholder SR5

Ref.nr.:   1000018389 |  Match code: ZGSH PC SR5 |  EAN: 4045294910280
 • Ideell transportmulighet for gjengestenger, sveisetråd osv.
 • Muliggjør direkte og rask tilgang til stenger og ledninger
 • Kan utstyres med HT-rør DN 75
 • Enkel montering på sideprofilen SR5 med ProSafe-hull
 • Mål (lxbxh)
  355 mm x 227 mm x 105 mm
 • Vekt
  1,35 kg
 • Farge
  Coolgrey
 • På lager Klar til sending 31.03.2023
NOK 974,13

ink. NOK 194,83 moms (netto NOK 779,30). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Gjengestagholderen brukes til oppbevaring av gjengestenger og lange gjenstander rett på sideprofilen til SR5-bilinnredningen. De fire utsparingene i holderen er laget for utrustning med HT-rør (art.nr. 6000001746). Holderen byr på lagringsplass for gjenstander som gjengestenger, sveisetråder eller klem- og skrutvinger, som dermed transporteres sikkert og raskt tilgjengelig i bilen.

Forbindelsen til bilinnredningen SR5 skjer raskt og nesten uten verktøy via de integrerte krokene i rustfritt stål og ProSafe-hullene på sideprofilen. Etter at de henges på plass, trenger du bare å skru inn en sikkerhetsskrue. Denne forhindrer at holderen kan løsne utilsiktet. Denne griper fast rett i ProSafe-hullet, uten at sideprofilen skades.

SR5-tilbehøret med ProClick-tilkobling gjør det mulig å montere nesten verktøyfritt på sideprofilen SR5. Prosafe-hullene, som er integrert som standard, kan enkelt og raskt hektes ved hjelp av kroker som er plassert på baksiden. Ingen kostbar installasjon og intet monteringsmateriale er nødvendig. Dette innovative tilkoblingskonseptet gjør det ikke bare mulig å flytte tilbehøret raskt etter behov, men etterlater heller ikke stygge borehull på sideprofilen. I motsetning til ProClick tekstilposer med krok har tilbehøret til SR5 opptil tre kroker, da de er utformet for høyere lastekapasitet. Som et resultat kan de bare brukes i SR5-kjøretøyoppsettet og er ikke kompatible med andre ProClick-transportørsystemer som ProClick-holder, ProClick-verktøyholder, C-BOXX og AutoAssistant. Eventuelle ProClick-verktøyposer kan imidlertid festes til sideprofilen til kjøretøyets utstyr SR5.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Mål (lxbxh) 355 mm x 227 mm x 105 mm
Vekt 1,35 kg
Material(ien) PA6
stål
Rustfritt stål
Farge Coolgrey
Maksimal last i kg 25
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads