text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set ProSafe Toyota Proace City 2020 (L1) 3 tverrbjelker

Ref.nr.:   1000016004 |  Match code: STS 2.0 TOPRC20AOS |  EAN: 4045294856564
 • Utvider lasterommet ditt og reduserer behovet for kjøring
 • Last langt og stort lastegods sikkert på taket
 • Spar tid med den enkle håndteringen
 • Lastesikringssystem ProSafe integrert
 • Minimal egenvekt tillater maksimal last
 • Utvendige mål (LxBxH)
  1.670 x 240 x 115 mm
 • Vekt
  5,00 kg
 • Farge
  Sølv
  Svart
 • Kommer snart 25.10.2023
NOK 4 857,50

ink. NOK 971,50 moms (netto NOK 3 886,00). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Det er allerede et integrert lastsikringssystem inkludert i TopSystem Set ProSafe Toyota Proace City (L1). ProSafe er integrert i hele tverrprofillengden på TopSystem takstativet. Som resultat kan ProSafe lastestroppene enkelt og raskt hektes inn i hele overflaten uten at du trenger ekstra tilbehør. Ved å feste gummiinnsatser på tverrbjelkene forhindrer nyttelasten i å forskyves, men beskytter den også mot skader. Prosafe er Sortimo sitt profesjonelle lastsikringssystem. Det kan brukes på bilprodusentens originale surrepunkter, på Sortimo bilinnredningen og på integrerte surrepunkter i gulvet. Ved å ettermontere takstativet med ProSafe, har du nå et integrert lastsikringssystem for hele bilen - dvs. et lastestroppesystem som passer til alle.

TopSystem Set ProSafe Toyota Proace City (L1) kan monteres på følgende kjøretøytyper:

- Toyota Proace City, modellår fra 2020, akselavstand 2785 mm, normalt tak (H1)

Settet inneholder tre takbøyler med lengden på 1450 mm, slik at takflaten kan utnyttes fullt ut. TopSystemet sikrer dermed at maskimale lasteområdet står til din disposisjon.

Monteringsmaterialet og støttebena er allerede inkludert i TopSystem Set Eco ProSafe.

Med dette settet åpner du et nytt lagerrom for din varebil. Takstativet Sortimo TopSystem gir deg ikke bare ekstra lasteflate på biltaket, men gjør det også mulig med sikker transport av plasskrevende og lange gjenstander. Den minimale egenvekten til takstativet ved lett konstruksjon, gjør det mulig med maksimal last. Bæreevnen til Sortimo TopSystem ligger på opptil 50 kg per tverrdrager. Her må man i tillegg ta hensyn til kjøretøyets maksimale taklast. Videre har TopSystem en lang levetid takket være det korrosjonsbestandige materialet. Det integrerte surresystemet ProSafe gjør det mulig med enkel og rask sikring av lasten på høyeste nivå. Med tilbehøret TopSystem, som for eksempel lastbegrenseren (art.-nr.: 1000005398) utvider du ditt takstativ med en praktisk hjelp, som gjør at lastsikringen på taket kan gjøres ennå enklere for hånd – slik at du er raskere under veis og hos dine kunder. Ved de viste bildene er det snakk om eksempelbilder, som kan avvike fra det valgte kjøretøyet. Sortimo anbefaler montering av en Sortimo-avdeling, en Sortimo-stasjon eller en sertifisert monteringspartner. Hvis du ønsker en individuell konfigurasjon med ytterligere tilbehørsprodukter som f.eks. en stigebakløft eller vange, vennligst ta kontakt (gratis hotline 0800 76 78 466) med oss.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Lengde i mm 1450
Vekt 5,00 kg
Materiale(r) Aluminium
Rustfritt stål
PA6
stål
Utførelse 3 Querträger
Variant Tverrbjelke ProSafe
Kjøretøyprodusent Toyota
Kjøretøymodell Proace City 2020
Proace City Electric 2021
Akselavstand i mm 2785
Takform Normalt tak
Takform Produsentens navn H1
Type drivverk Forhjulsdrift
Elektro
Variant med bakre åpning Alle
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads