text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-500 sett 2

Ref.nr.:  1000010762 | Match code: OS 2 WO 24-500
NOK 12 145,00
Din online prisfordel - sammenlignet med NOK 13 490,00

ink. NOK 2 429,00 moms (netto NOK 9 716,00). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Dette WorkMo-settet egner seg ideelt til bruk i verkstedet, men kan selvfølgelig også brukes mobilt etter behov.

Komponentene i detalj:

- 1 x rulleskinne WorkMo: Rulleskinnene skrus fast på den enkelte modulen, og sørger dermed for at WorkMo blir permanent mobil. To av hjulene er utstyrt med bremser, slik at også sikker stand kan garanteres ved behov.

- 1 x verktøybrett WorkMo 24: Med verktøybrettet blir WorkMo til en verkstedsvogn. Brettet festes raskt til WorkMo, takket være koblingsmekanismen. Den tas av på samme måte. Det brukte materialet er bestandig mot diverse oljer, løsemidler og drivstoff. Alternativt kan verktøybrettet også deles videre inn med skilleplater.

- 1 x WorkMo 24-500 universalskap: Bak skapdøren finner du to hyller hvor ulike forbruksmaterialer og verktøy kan stues bort på en optimal måte. Skapdørene kan låses, og beskytter dermed innholdet mot smuss og uønsket tilgang.

- 1 x WorkMo 24-500 med 3 skuffer: I de tre skuffene stues smådeler og verktøy bort, og er samtidig raskt tilgjengelig. Skilleplatesettet (3 stk.) inkludert i settet muliggjør en oversiktlig inndeling av skuffene. I tillegg medfølger det tre antisklimatter for skuffene. Disse demper eventuell støy og beskytter ikke bare innholdet, men også selve skuffen, mot skader.

- 1 x oppbevaringsrom: Oppbevaringsrommet for sideveggen på WorkMo utvider lagerrommet til WorkMo ytterligere. Det kan skrus fast i en hvilken som helst posisjon på sideveggene til WorkMo, og byr på rask tilgang til verktøyet og hjelpemidlene som lagres her. En ytterligere fordel: På fronten av oppbevaringsrommet er det integrert en opphengslist for verktøy, hvor håndverktøyet ditt kan plasseres lett tilgjengelig.

- 1 x opphengslist for verktøy: Med opphengslisten for verktøy kan verktøy som skrutrekkere, tenger og blyanter enkelt stues bort, og raskt tas fram igjen. Montering på WorkMo-modulens sidevegg muliggjør rask tilgang til verktøyet som oppbevares der.

 

Merk! Illustrasjon viser et konfigurasjonsforslag for de enkelte komponentene. Sammenstillingen kan varieres.

Modulen WorkMo består av vektoptimerte aluminiums- og plastkomponenter og kan kombineres og kobles til hverandre. Den kan ganske enkelt omgjøres til en mobil arbeidsstasjon på arbeidsstedet, og gjør det dermed mulig for deg å arbeide ergonomisk på alle steder. I tillegg brukes WorkMo i verkstedet som en praktisk verkstedsvogn, hvor verktøy og arbeidsredskaper kan lagres. Det omfangsrike tilbehørsprogrammet gir mange muligheter til å tilpasse WorkMo til dine individuelle behov. Ved utvidelse av WorkMo med rulleplaten eller rulleskinnene blir systemet mobilt.

(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Maksimal last i kg 100
Bredderaster 2
Dybderaster 4
Maksimal lokklast i kg 100
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
    Dokumenter og downloads
    Dette nettstedet bruker cookies fra tredjepart for å analysere bruken av våre tilbud og tjenester, for å personalisere din online opplevelse og for å tilby deg interessant informasjon. Mer informasjonOK