text.skipToContent text.skipToNavigation

ProSafe-lastsikringsnett 775 x 900 mm

Ref.nr.:  1000004934 | Match code: LASIN PS 775X900
 • Ideelt for lastegods som er vanskelig å sikre, uhåndterlig eller rundt
 • Ekstremt robust og rivefast
 • Maskevidde 100 mm, stroppebredde 25 mm
 • Fire surrestropper med klemlås
 • Testet og sertifisert av DEKRA
 • Vekt
  0,61 kg
 • Mål (lxbxh)
  775 mm x 900 mm x
 • På lager Klar til sending innen 10- 12 arbeidsdager
NOK 1 118,75

ink. NOK 223,75 moms (netto NOK 895,00). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

ProSafe-lastsikringsnettet sikrer den kostbare lasten din på lasteplanet, og er spesielt egnet for last som er vanskelig å sikre, uhåndterlig eller rund. Takket være ProSafe-systemet, kan nettet hektes på surreskinnenesom sitter på kanten av lasteplanet på ProCargo CT1. Dermed har du alltid et passende surrepunkt klart og stor fleksibilitet under håndteringen, noe som sparer mye tid ved riktig sikring av lasten.

Nettet er ekstremt robust, rivefast og er laget av kvalitetsmateriale, slik at lang brukstid er garantert. Maskevidden er ca. 100 mm med en stroppebåndsbredde på 25 mm. På nettet finnes fire surrestropper med klemlås.

Kvaliteten og funksjonaliteten til lastsikringsnettet er testet og sertifisert av Dekra iht. det tyske regelverket VDI 2700, ark 3.3. Belastningskapasitet på opptil 400 daN er også testet ved sertifiseringen fra Dekra, slik at du kan stole på en lang og funksjonell bruk av ProSafe-lastsikringsnettet. Og takket være fleksibiliteten ved ProSafe-systemet, sparer du i tillegg mye tid ved sikringen av lasten din.

ProSafe-lastsikringsnett sikrer den kostbare lasten din optimalt, og er spesielt egnet for last som er vanskelig å sikre, uhåndterlig eller rund. Takket være ProSafe-systemet kan nettet hektes fast i ProSafe-stolpene i bilinnredningen, surreskinner, SoboGrip ProSafe-gulv eller bilens originale surrepunkter. Dermed har du alltid et passende surrepunkt parat. Nettet er testet i henhold til retningslinjen VDI 2700, ark 3.3 og kan belastes opptil 400 daN. Maskevidden er på ca. 120 x 120 mm med en stroppebåndsbredde på 25 mm. På nettet finnes to surrestropper med skrallestrammer og to med klemlås. Lastsikringsnettet forsendes i en praktisk stoffveske.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Vekt 0,61 kg
Innvendig mål (lxbxh) x x mm
Mål (lxbxh) 775 mm x 900 mm x
Lengde i mm 775x900
Bruk Transport av uhåndterlig gods
Variant 4 x klemlås
ProSafe
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene