text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX 72 G førstehjelpsskrin for bedrift iht. DIN 13157

Ref.nr.:  1000011391 | Match code: I-72 G BVK
 • Inkl. førstehjelpsmaterialer for bedrift iht. DIN 13157
 • Robust og motstandsdyktig
 • Alltid oversikt over smådeler
 • Integrert håndtak
 • Individuelt utstyr optimerer arbeidsflyten
 • Farge
  coolgrey
 • Vekt
  1,47 kg
 • Mål (lxbxh)
  316 mm x 367 mm x 72 mm
 • På lager Klar til sending innen 8 - 10 arbeidsdager
NOK 876,88

ink. NOK 175,38 moms (netto NOK 701,50). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Denne i-BOXXen 72 G er fylt med førstehjelpsmaterialer iht. DIN13157 "små førstehjelpsskrin", og er dermed alltid beredt på byggeplassen eller også i skolen og barnehagen. Med praktisk tilbehør som veggholderen er i-BOXX 72 G-førstehjelpsutstyret for bedrift alltid klart til bruk når uhellet er ute, mens det gjennomsiktige lokket lar deg holde oversikten over innholdet. Ødelagte eller manglende førstehjelpsmaterialer synes da lett, og kan skiftes ut.
Takket være den mulige integrasjonen i en LS-BOXX G eller i-BOXX-rack G kan i-BOXXen 72 G også transporteres komfortabelt direkte til arbeidsstedet. I tillegg er den helt kompatibel med L-BOXX-systemet og alle dets funksjoner.

i-BOXX 72 G er en praktisk, liten ordner for smådeler som skruer, plugger eller for eksempel lederhylser. Den har et transparent lokk, som gjør det mulig å holde oversikt over innholdet. Du sparer deg dermed for tidkrevende leting etter materialer og forbruksmidler, i tillegg har du alltid oversikt over beholdningen av dine smådeler. Du oppdager tidlig når det er nødvendig med etterfylling og unngår dermed kostbare utfallstider. I tillegg til det stabile bærehåndtaket, har i-BOXX 72 G svært praktiske sideføringer. Disse gir i-BOXX en ytterligere funksjon, slik at det kan settes sømløst inn i L-BOXX-systemet: Med føringene kan i-BOXX 72 G integreres som uttrekk i LS-BOXXer og i-BOXX Rack, slik at du kan bruke i-BOXX som små ordnere i store systemer og dermed forenkle din arbeidsdag. På grunn av fargegivingen er i-BOXX 72 G ufølsom mot smuss og de gir alltid dine kunder et positivt og profesjonelt.

Praktisk tilbehør som veggholderen gir ytterligere muligheter til å plassere i-BOXX G lett tilgjengelig i bilen din eller ditt verksted.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Farge coolgrey
Vekt 1,47 kg
Innvendig mål (lxbxh) 261,0 x 340,0 x 63,0 mm
Mål (lxbxh) 316 mm x 367 mm x 72 mm
Bruk i-BOXX Rack
i-BOXX veggholder
Innsatsbokser H63
Material(ien) ABS
PC
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene