text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX 72 G Es. car fi. aid b. DIN13164

Ref.nr.:  1000011392 | Match code: I-72 G PKWVK
 • Inkl. førstehjelpsskrin iht. DIN 13164
 • Robust og motstandsdyktig
 • Alltid oversikt over smådeler
 • Integrert håndtak
 • Individuelt utstyr optimerer arbeidsflyten
 • Farge
  coolgrey
 • Vekt
  1,38 kg
 • Mål (lxbxh)
  316 mm x 367 mm x 72 mm
 • På lager Klar til sending innen 10- 12 arbeidsdager
NOK 676,25

ink. NOK 135,25 moms (netto NOK 541,00). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Denne i-BOXXen 72 G er utstyrt med førstehjelpsskrin for personbil iht. DIN 13164. Den kan brukes både i personbiler og i varebiler. Smådelsinnsatsen gjør at forbruksmaterialene er oversiktlig organisert. Med det nyttige tilbehøret, som i-BOXX-veggholder G, kan i-BOXXen 72 G plasseres godt synlig og lett tilgjengelig på aluminiumshullplaten, eller skilleveggen dersom ulykken er ute. Det gjennomsiktige lokket gir fri oversikt over innholdet i i-BOXXen. Manglende eller ødelagte førstehjelpsmaterialer synes da lett, og kan skiftes ut.
Takket være den mulige integrasjonen i en LS-BOXX G eller i-BOXX-rack G kan i-BOXXen 72 G også transporteres komfortabelt direkte til arbeidsstedet. I tillegg er den helt kompatibel med L-BOXX-systemet og alle dets funksjoner.

i-BOXX 72 G er en praktisk, liten ordner for smådeler som skruer, plugger eller for eksempel lederhylser. Den har et transparent lokk, som gjør det mulig å holde oversikt over innholdet. Du sparer deg dermed for tidkrevende leting etter materialer og forbruksmidler, i tillegg har du alltid oversikt over beholdningen av dine smådeler. Du oppdager tidlig når det er nødvendig med etterfylling og unngår dermed kostbare utfallstider. I tillegg til det stabile bærehåndtaket, har i-BOXX 72 G svært praktiske sideføringer. Disse gir i-BOXX en ytterligere funksjon, slik at det kan settes sømløst inn i L-BOXX-systemet: Med føringene kan i-BOXX 72 G integreres som uttrekk i LS-BOXXer og i-BOXX Rack, slik at du kan bruke i-BOXX som små ordnere i store systemer og dermed forenkle din arbeidsdag. På grunn av fargegivingen er i-BOXX 72 G ufølsom mot smuss og de gir alltid dine kunder et positivt og profesjonelt.

Praktisk tilbehør som veggholderen gir ytterligere muligheter til å plassere i-BOXX G lett tilgjengelig i bilen din eller ditt verksted.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Farge coolgrey
Vekt 1,38 kg
Innvendig mål (lxbxh) 261,0 x 340,0 x 63,0 mm
Mål (lxbxh) 316 mm x 367 mm x 72 mm
Bruk i-BOXX Rack
i-BOXX veggholder
Innsatsbokser H63
Material(ien) ABS
PC
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene