text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX.

Den lille som holder orden.

i-BOXX-en er den beste løsningen når det gjelder systematisk oppbevaring av smådeler. Om den brukes selvstendig eller integrert i LS-BOXX-en eller i i-BOXX Rack-en, kan den brukes helt fleksibelt for å holde orden takket være de kompakte dimensjonene, det gjennomsiktige lokket og de allsidige inndelingsmulighetene.

Header_Detailseiten_i-BOXX-neu.jpg

i-BOXX G

9 Vare(r)
i-BOXX veggholder G
i-BOXX veggholder G
Ref.nr.: 6000011032
NOK 456,63
i-BOXX 72 G inkl. 26 innsatsbokser H63
i-BOXX 72 G inkl. 26 innsatsbokser H63
Ref.nr.: 6000010989
NOK 732,63
i-BOXX 72 G inkl. 10 innsatsbokser H63
i-BOXX 72 G inkl. 10 innsatsbokser H63
Ref.nr.: 6000010993
NOK 717,63
i-BOXX 72 G inkl. 12 innsatsbokser H63
i-BOXX 72 G inkl. 12 innsatsbokser H63
Ref.nr.: 6000010988
NOK 732,63
i-BOXX 72 G tom
i-BOXX 72 G tom
Ref.nr.: 6000010986
NOK 393,25
i-BOXX Rack G 3 rom
i-BOXX Rack G 3 rom
Ref.nr.: 6000011091
NOK 2 449,00
i-BOXX Rack G
i-BOXX Rack G
Ref.nr.: 6000011093
NOK 661,75
i-BOXX Rack G 5 rom
i-BOXX Rack G 5 rom
Ref.nr.: 6000011092
NOK 3 681,00
i-BOXX 72 G4  incl. IBS 10 p. H63
i-BOXX 72 G4 incl. IBS 10 p. H63
Ref.nr.: 6000011362
NOK 732,63

i-BOXX rack G

i-BOXX rack G er det perfekte tillegget til L-BOXX G4/G-serien, siden den gir koblingen mellom L-BOXXene og den praktiske i-BOXX G. Enten bruk den som hyller i verkstedet ditt – eller ta den med deg til arbeidsstedet i bilen. Systemet består av flere enheter som kan kombineres for å skape et fast hyllesystem.
De enkelte hylleelementene, stativene, kan deretter enten romme i-BOXX G eller en LS-skuff. Koffertskinnene med stoppsikring, sikrer at alle skuffene er festet på plass under transport, og når du ankommer på stedet, bare trekk ut eller fjern skuffene og i-BOXXene.
Kjøp i-BOXX rack G online med enten tre eller fem faste enheter – eller kombiner sammen antallet stativer du trenger selv. Når du gjør dette, velger du mellom aktive og inaktive moduler. Inaktive moduler forblir faste i enheten og kan ikke lenger skilles. Aktive moduler kan fjernes fra enheten når som helst.

Vi anbefaler at du bruker et aktivt element som den nederste enheten til en i-BOXX rack G som kan kobles til de andre boksene i L-BOXX G4/G-serien ved hjelp av smart låse system – og deretter løsner igjen. Med dette unike systemet kan du konfigurere BOXXene slik at de oppfyller dine nøyaktige behov på stedet – og konfigurere dem på nytt for hver enkelt jobb.
på den måten er du alltid ideelt forberedt, har alle viktige verktøy og materialer på stedet, og likevel ikke transporterer unødvendig vekt. L-BOXXene G4/G , LS-BOXXene 306 G og LT-BOXXene G kan alle stables ved hjelp av klikklåssystemet, så som også i-BOXX rack G. Det robuste dekselet har et håndtak, som er behagelig å holde og lar deg bære tilkoblede elementer til arbeidslokasjonen. Dekselet er kompatibelt med alle elementene i i-BOXX rack G fra Sortimo som er tilgjengelige for kjøp på nett – enten det er aktivt eller inaktivt.
og i tillegg bruker våre partnere Bosch, Gedore, Forch og Fischer BOXXer som også er kompatible med bilinnredningen – slik at du får et omfattende system som dekker alle dine behov.

Maksimal mobilitet når du er ute og er på farten – med i-BOXX rack G

Kombiner den stablebare BOXXen med våre praktiske mobilitetsløsninger, Inkludert trillebrettet eller den lette AluCaddy trallen, for enda større komfort og effektivitet på stedet. Med disse alternativene kan du transportere stablede BOXXer enklere, og uten å skade ryggen – ideelt for daglig bruk. Kjøp disse og annet tilbehør til din innredning på en enkel måte på nettet.
Eller bruk de stablede BOXXene som består av flere elementer som en bærbar arbeidsbenk på arbeidsplassen. Arbeidsplaten for L-BOXX G4/G passer også i-BOXX rack G, slik at du kan utføre små jobber i siste liten direkte på de stablede BOXXene. i-BOXX rack G fra Sortimo representerer derfor en verdifull modul for lagring av forbruksmaterialer og mindre komponenter: Og når skuffene eller i-BOXXene G kan fjernes fra fronten, uten å demontere enheten, har du alltid tilgang til materialene dine, slik at arbeidet raskt og effektivt kan utføres.
I likhet med de andre BOXXene i L-BOXX G4/G-serien, er i-BOXX rack G også kompatibel med Sortimos hyllesystemer i bilen. Det er derfor ideelt som et praktisk hyllesystem i bilen, som beskytter materialene og passasjerene i bilen også. Dine verdifulle verktøy er sikret mot å gli rundt og er beskyttet mot skade hvis du trenger å bremse hardt eller runde ett hjørne i fart. BOXXene er også sikkert stuet bort og risikerer ikke å bli «missiler» i farlige situasjoner – en ekstra bonus for din sikkerhet og sikkerheten til passasjerene dine. Organisert lagring i bilen ser også profesjonell ut og er en sikker vinner for å imponere kundene dine hvis de ser inn i varebilen din.

Organisert og oversiktlig: Alt i syne med i-BOXX rack G

Når du kjøper i-BOXX rack G, har du valget mellom å fylle den med de ferdigutstyrte versjonene med i-BOXXer eller med LS-skuffer. LS-skuffen gir rask og enkel tilgang til mindre verktøy. Den kan også utstyres med innsatsbokser, som fungerer som et praktisk lagringssted for mindre komponenter i verkstedet eller på lokasjonen arbeidet foregår.
i-BOXX G gir deg orden og organisering i ditt daglige arbeid: utstyr den med forskjellige innsatsbokser med labels i forskjellige farger for å organisere og lagre plugger, skruer og andre mindre komponenter. På den måten er du alltid klar over lagernivåene dine og kan umiddelbart finne det materialet du trenger.
De gjennomsiktige lokkene lar deg også sjekke tilgjengeligheten av mindre deler uten at du trenger å åpne boksen. Tilpass BOXXene etter dine behov, og utstyr BOXXene utifra de forskjellige jobbene.. Før du drar til stedet, velger du riktig utstyrt boks og setter den inn i stativet.

Kjøp i-BOXX rack G online på Sortimo – sikkert og praktisk

når du kjøper Sortimo i-BOXX rack G online, får du fordelen av enestående Sortimo-kvalitet og vår eksepsjonelle kundeservice. Vi hjelper deg gjerne, ring vårt KundeServiceSenter mellom 0800-1600 på tlf: 22 72 92 72 hvis du har spørsmål om våre produkter.