text.skipToContent text.skipToNavigation

T-BOXX G Hook-in adapter SET

Ref.nr.:   6000011351 |  Match code: STB E G SET |  EAN: 4045294744229
 • Feste av T-BOXX G på aluminiumshullplaten og flate flater
 • Passer til alle T-BOXX G
 • Forpakningsenhet med 6 stk.
 • Utvendige mål (LxBxH)
  75,2 x 58,4 x 24,5 mm
 • Vekt
  0,26 kg
 • Farge
  Sortimo CoolGrey
 • Kommer snart
NOK 358,38

ink. NOK 71,68 moms (netto NOK 286,70). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

T-BOXX G-innstikksadapterne muliggjør feste av en T-BOXX G på aluminiumshullplaten fra Sortimo eller på flater, som for eksempel på en bakdørkledning. To av innstikksadaptere festes på bærematerialet, mens fire skrus fast på bunnen av T-BOXXen. T-BOXXene G dine lar seg dermed feste for transport i bilen.

Leveransen inkluderer seks innstikksadaptere samt festematerialet.

T-BOXX G sørger for oversikt i din arbeidsdag! Takket være det transparente lokket av polykarbonat har du alltid oversikt over dine smådeler, og kan transportere disse sikkert og korrekt til alle arbeidssteder. Anordningen av innsatsboksene kan endres vilkårlig og du kan også til enhver tid ta ut enkelte innsatsbokser. Inndelingen av T-BOXX G med innsatsbokssettet gir deg god oversiktlighet over dine smådeler og forbruksmidler. T-BOXX G er likevel ikke bare et praktisk ordens- og transportsystem, men hjelper deg først og fremst til en effektiv arbeidsdag. På den ene siden sparer du deg for tidkrevende leting etter materialer og forbruksvarer, på den andre siden har du oversikt over dine smådeler til enhver tid, slik at du tidlig oppdager når du trenger etterfylling for å unngå nedetid.

På grunn av sin beskaffenhet av plast er T-BOXX G spesielt lette, robuste og slagfaste, og dermed egnet for alle bruksområder. Ved daglig håndtering er T-BOXX G et takknemlig hjelpemiddel, som med det gummierte håndtaket er komfortabel å bære og den store åpningsvinkelen til lokket gir uhindret tilgangen til dine materialer.

T-BOXX G kan integreres i alle Sortimo bilinnredninger og i WorkMo og hjelper deg dermed med gjennomgående transport av dine smådeler fra ditt lager, via din bil og helt fra til arbeidsstedet. T-BOXX G overbeviser i tillegg ved de allsidige bestykningsmulighetene. Med det nyttige innhengsadapteret kan man feste T-BOXX G problemfritt i ditt verksted, i lasterommet og på svingdørene til din bil. (Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Utvendige mål (LxBxH) 75,2 x 58,4 x 24,5 mm
Vekt 0,26 kg
Materiale(r) PP
stål
Maksimal belastning 12 kg
Egnet for T-BOXX
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene