text.skipToContent text.skipToNavigation

LS-skuff 72 G

Ref.nr.:   6000011065 |  Match code: LS-S 72 G |  EAN: 4045294734558
 • Individuelle innsatser med skuffefunksjon
 • Kan tilpasses bransjespesifikke krav
 • Profesjonelt utseende hos kunden
 • Robust og motstandsdyktig
 • Personalisering takket være etiketter med fargekode
 • Utvendige mål (LxBxH)
  360 x 320 x 78 mm
 • Vekt
  0,52 kg
 • Farge
  Sortimo CoolGrey
 • På lager
NOK 242,38

ink. NOK 48,48 moms (netto NOK 193,90). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

LS-skuffen 72 G med en høyde på 72 mm er laget slik at den lar seg innlemme problemfritt i LS-BOXXen 306 G. Verktøy og arbeidsredskaper kan oppbevares og transporteres sikkert til arbeidsplassen. Du har alltid materialene dine oversiktlig sortert, slik at du unngår å glemme nødvendig verktøy eller maskiner. Utover dette gir LS-skuffen 72 G deg alltid rask tilgang til innholdet pga. uttrekksfunksjonen, og du kaster ikke bort verdifull tid når du er ute på kundebesøk.

I den robuste LS-BOXX G transporterer du ditt verktøy, materialer, kundeplaner og arbeidsredskaper sikkert og ordentlig til alle arbeidssteder. Den er den optimale mobilitets- og oppbevaringsløsningen for håndverk, industri, service- og tjenesteytingsselskaper. Med forskjellige bestykningsmuligheter kan du tilpasse LS-BOXX G avhengig av bruksformål til dine bransjespesifikke krav. I øvre del av basisbeholderen kan for eksempel boremaskiner, stikksager eller andre elektriske apparater plasseres.
Du kan bestykke din LS-BOXX G individuelt med forskjellige innskyvingsmuligheter, hvor du kan lagre og transportere smådeler eller verktøy oversiktlig.

Følgende kombinasjoner er mulige:
2 x i-BOXX 72 G
2 x LS-skuff 72 G
1 x i-BOXX 72 og 1 x LS-skuff 72 G

På arbeidsplassen har du dermed i tillegg til dine maskiner og verktøy, også alltid de egnede festematerialene og arbeidsredskapene tilgjengelige. Med den gode organiseringen sparer du deg løpeturer og leting, og etterlater et perfekt organisert inntrykk hos kunden.

Som hele L-BOXX-familien er også LS-BOXX G rettet mot å forenkle forløpet av en mobil arbeidsdag innenfor håndverk og service, og optimere orden, sikkerhet og økonomi. Med det intelligente klikksystemet kan du enkelt forbinde LS-BOXXer G med hverandre og skille de fra hverandre igjen med et tastetrykk, naturligvis er det også mulig å låse sammen med alle L-BOXXer. De er laget av støt- og slagfast ABS-plast og kan selvsagt integreres sømløst i Sortimo bilinnredninger. På grunn av fargegivingen er LS-BOXX G4 ufølsom mot smuss og de gir alltid dine kunder et positivt og profesjonelt. Robuste lås, integrert plast-bærehåndtak i lokket og forskjellige bestykningsmuligheter, avhengig av bransjespesifikt bruksområde, er kun noen fordeler ved LS-BOXX G.

Også partnere som BOSCH, Gedore, Förch og fischer bruker Sortimo L-BOXX-familien som pakning for sine maskiner, verktøy og forbruksmidler, som selvsagt har de samme egenskapene, som for eksempel klikksystemet. Dermed nyter du godt av et enhetlig og kompatibelt mobilitetskonsept, som tilbys av L-BOXX-familien.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Utvendige mål (LxBxH) 360 x 320 x 78 mm
Innvendige mål (LxBxH) 340 x 261 x 70 mm
Vekt 0,52 kg
Materiale(r) ABS
Egnet for LS-BOXX 306
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads