text.skipToContent text.skipToNavigation

Priser og utmerkelser

ProClick – utmerket for håndtering

Panelet ble spesielt imponert over den høye kvaliteten, brukervennligheten og funksjonaliteten til verktøybeltet og verktøyveskene, da disse kan festes individuelt og enkelt på beltet avhengig av arbeidskravene.

Kjøp ProClick nå
ProClick – tildelt for funksjonalitet

På grunn av brukervennlighet, effektivitet og brukervennlighet vant ProClick-serien også IF Design Award. Disse kravene gjenspeiles i muligheten til å feste verktøyveskene til beltet med en hånd eller å bytte dem.
 

Kjøp ProClick nå
SR5 - Årets beste produkt

SR5 har fått utmerkelse fra Plus X Award to ganger. Bilinnredningen mottar prisen for "Årets beste produkt 2019" innenfor biltilbehør.

Mer informasjon om SR5
SR5 – Utmerket for merkekvalitet

I tillegg kan SR5 smykke seg med fire Plus X Award-kvalitetsmerker som tegn på merkekvaliteten: Kvalitet, funksjonalitet, ergonomi, design.

Konfigurere SR5

L-BOXX G4


L-BOXX G4 er tildelt tittelen “Best Of Industry-prisen 2018”.

Kjøp nå

L-BOXX


… en pris for særlige ytelser innen design.

Kjøp nå

L-BOXX G4


… for innovasjon, gjennomtenkt funksjonalitet og original design. Pro-K-prisen tildeles årlig av Pro-K Industrieverband Halbzeuge und Konsumprodukte aus Kunststoff e. V.

Kjøp nå

ProCargo CT1


… en pris for særlige ytelser innen design. En gang i året utdeles iF Design Award av verdens eldste uavhengige designinstitusjon, iF International Forum Design GmbH i Hannover.

Mer informasjon

ProCargo CT1


… en pris for særlige ytelser innen design.

Mer informasjon

TopSystem


…en utmerkelse for de mest avanserte industriprodukter og løsninger.

Kjøp nå

L-BOXX G4


L-BOXX G4 ble utmerket med German Design Award 2018 som vinner for sin “excellent product design” i kategorien “Workshop and Tools”. Prisen tildeles årlig av det tyske design- og designrådet, som har som mål å fremme økonomien, også innen designområdet.

Kjøp nå

Årets beste merke:


Fire år på rad har Sortimo blitt “Årets beste merke”. Stuttgart-baserte ETM-Verlag har bedt leserne av bladet WERKSTATT om å stemme over dagens beste merker inne service og aftersales. I kategorien “Verksted- og bilutrustning” har leserne nå for fjerde år på rad valgt Sortimo fremst.

WorkMo


… for utmerkelse innen design og setting av nye målestokker. Utmerkelse “Special Mention” i kategorien “Transport”.

Kjøp nå

Årets TopPerformer:


For det andre året på rad, er Sortimo valgt som “Autoflotte TopPerfomer”. På vegne av fagtidsskriftet Autoflotte intervjuet et uavhengig markedsundersøkelsesfirma flåteforvaltere i ulike selskaper og flåtestørrelser som en del av Autoflotte FuhrparkMonitor. Her har Sortimo oppnådd de beste bildeverdiene i kategorien “Kjøretøyutbygginger”.

Sortimo HD


… for framtidig design i kategorien “Transport, trafikk”.

WorkMo


Pro-K-utmerkelsen anerkjenner WorkMo som en utmerket løsning i kategorien "Lager- og transportsystem”.

Kjøp nå

FlexRack


Det fleksible hyllesystemet FlexRack ble utmerket med tittelen “Best Of Industriepreis 2016“.

Globelyst M


Kjøretøyinnredningen Globelyst M er tildelt tittelen “Best Of Industry-prisen 2013”.

Bayersk middelklassepris:


Juryen til Bayersk middelklassepris har i år valgt Sortimo International GmbH blant 23 søkere som vinner av den bayerske middelklasseprisen. Prisen blir tildelt for spesielt kreative løsninger og fremragende entreprenørmessige prestasjoner.