text.skipToContent text.skipToNavigation

Å møte morgendagens krav er ikke bare en visjon, men også grunnidéen til Sortimo International GmbH, og et hovedelement i vår framgangsrike firmahistorie. Hele Sortimos produktutvalg produseres ved hovedkontoret og eneste produksjonsavdeling i Zusmarshausen, og sendes derfra til hele verden.

Metallkoffer als Grundstein

Med mySortimo platform tilbyr vi et fullservice-konsept til kunder i alle bransjer og for alle behov, der de digitale tjenestene går langt ut over individuelle og nøkkelferdige mobilitetsløsninger for lette nyttekjøretøy. Sortimos produktutvalg ble skjønnsomt utvidet og innkjøpsveien for våre kunder ble gjort så enkel som mulig.

zitat_anf-zeichen

Som markeds- og innovasjonsleder arbeider vi kontinuerlig med å skape størst mulig merverdi for kundene våre i hverdagen med en effektiv, framtidsrettet og lønnsom drift. Ved utvikling av nye produkter eller forbedring av eksisterende produkter står kundens nytteverdi alltid i fokus. For:

Vi ønsker ikke bare å generere kunder, vi vil ha fans. Og da gir vi alt!

zitat_ausf-zeichen

Gjennomtenkt ergonomi, best mulig passiv sikkerhet, kvalitet og lang levetid er egenskaper som har kjennetegnet våre produkter i en krevende hverdag helt siden starten. Våre kunder setter derfor ikke bare pris på den høye kvaliteten og fleksibiliteten til Sortimo-produktene, men først og fremst funksjonaliteten, som utmerker seg med full kompatibilitet med hele Sortimos økosystem.

mySortimo Platform

Sammen med et godt utbygd nettverk av egne avdelinger og stasjoner i Tyskland og ni internasjonale datterselskaper er vi alltid helt i nærheten av våre kunder og kan når som helst oppfylle deres krav og ønsker.

Innovasjonsevne har alltid vært vår styrke og vår motor, som vi har brukt til å opparbeide oss en fast plass som markeds- og teknologileder i bransjen. Gjennom forskning og utvikling av nye teknologiske og progressive løsninger sikrer vi at Sortimo-produktene alltid er et skritt foran markedets krav. Ekspertisen vi har fått sørger for at nyvinningene og systemløsningene som skapes på denne måten ikke kan kopieres, heller ikke når det gjelder kvaliteten "Made in Germany".

Din ledelse Sortimo