text.skipToContent text.skipToNavigation

Optimalisering av bilparken

Raskt. Effektivt. Enkelt.

Vi har som mål at du skal motta flåten raskt og enkelt og klar til bruk. For å oppnå dette tilbyr vi best mulig veiledning fra våre spesielle rådgivere for alle flåteløsninger med høy kompetanse, noe som forenkler arbeidet ditt og som tilpasser flåten best mulig til sjåførenes behov.

Reduserer "Total Cost of Mobility"

Med Sortimos bilparkløsninger oppnår du større effektivitet i innkjøp og håndtering, men også i bruken av bilparken. Vi anser mobilitetskostnadene i et helhetlig perspektiv og bidrar til at bedriftene kan styre ressursene sine mer effektivt.

Individuelle ombygginger og påbygg

Vi tilbyr løsninger – for alle behov.

Spesielle påbygg og ombygginger av bilparken eller spesielle utrykningskjøretøy er en del av hverdagen for våre rådgivere og montører. Dette omfatter også individuelle konsepter når det gjelder juridiske forskrifter og godkjenningskrav.
Sikkerhet og kvalitet
Med Sortimo satser du på et sikkert tall. Markedslederen for bilinnredninger produseres med høye krav til kvalitet, noe som underbygges av uavhengige institutter og sertifikater, og som gjenspeiler seg i den lange levetiden til påbyggene. De pålitelige bilparkkonseptene fra Sortimo fører til en reduksjon av risikoen for alle flåteadministratorer.
Dette nettstedet bruker cookies fra tredjepart for å analysere bruken av våre tilbud og tjenester, for å personalisere din online opplevelse og for å tilby deg interessant informasjon. Mer informasjonOK