text.skipToContent text.skipToNavigation

I SR5-fordelsukene til 31/08/2020 får du dobbelt opp med fordeler:

SR5-vorteilswochen-icons

Kjøp din nye SR5-bilinnredning og du vil få

10 etiketter inkl. tekst og servicetjeneste gratis OG
opptil kr 5 000,- i rabatt på ditt nye bildekor.

icon-anchor-labels
mySortimo labels
icon-anchor-graphics
mySortimo graphics
Slik fungerer det:
mySortimo labels

Kjøp din nye SR5-bilinnredning og du vil få 10 etiketter inkl. tekst og servicetjeneste gratis

Planlegg din nye SR5-bilinnredning sammen med salgsrådgiveren din, og få råd om sortering av verktøy og forbruksvarer i henhold til 5S-metoden. Du kan designe tekstetikettene sammen med din rådgiver eller på nettet ved hjelp av vår etikettkonfigurator etter at innredningen er ferdig planlagt.

Finn din salgsrådgiver her

Konfigurer SR5-bilinnredningen din på nettet. Etter kjøpet vil du motta en e-post med en kupongkode for 10 etiketter.

Konfigurer nå
Her finner du ut hvordan du lager etikettene dine i etterkant:

* Tilbudet gjelder også for kjøp hos en Sortimo-filial eller -stasjon, samt ved bestilling av din online-konfigurerte SR5-bilinnredning på www.mySortimo.no / i mySortimo configuration. Gjelder kun i kampanjeperioden til 31.08.2020. En kontantutbetaling er ikke mulig. Sortimo-forhandlere kan ikke benytte seg av kampanjen.

mySortimo graphics

Kjøp SR5 hos en Sortimo-filial eller -stasjon og få opptil kr 5 000,- i rabatt på din nye bildekor

Når du kjøper en SR5 bilinnredning, vil du motta en verdifull rabatt på bildekor fra salgsrådgiveren. Dra nytte av det unike One Stop Shopping-tilbudet, og spar verdifull tid ved å gjøre bilen din om til et profesjonelt kjøretøy både inn- og utvendig.**

** Tilbudet gjelder kjøp av SR5-bilinnredning hos en Sortimo-filial eller på deltagende Sortimo-stasjoner. Rabatten gjelder bare for foliesettet, ikke for påføringstjenesten. Gjelder kun i kampanjeperioden til 31.08.2020. En kontantutbetaling er ikke mulig. Bare tilgjengelig fra deltagende Sortimo-forhandlere.

Dette nettstedet bruker cookies fra tredjepart for å analysere bruken av våre tilbud og tjenester, for å personalisere din online opplevelse og for å tilby deg interessant informasjon. Mer informasjonOK