text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem-sett ProSafe Ford Transit 4 tverrbjelker

Ref.nr.:   1000011165 |  Match code: STS 2.0 FOTR OS5 |  EAN: 4045294733872
 • Utvider lasterommet ditt og reduserer behovet for kjøring
 • Last langt og stort lastegods sikkert på taket
 • Spar tid med den enkle håndteringen
 • Lastesikringssystem ProSafe integrert
 • Minimal egenvekt tillater maksimal last
 • Vekt
  13,61 kg
 • Farge
  Sølv
  Svart
 • Kommer snart
  26.07.2024
NOK 8 410,50

ink. NOK 1 682,10 moms (netto NOK 6 728,40). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

TopSystem-settet Eco ProSafe Ford Transit inkluderer allerede et integrert lastesikringssystem. I takstativet TopSystem er ProSafe integrert i hele tverrprofillengden. Dermed kan du hekte på ProSafe-surrestropper enkelt, raskt og uten mer tilbehør på hele flaten. Ekstra montering av gummiinnlegg på tverrdragerne forhindrer ikke bare forskyvning av lasten, men beskytter denne også mot skader. ProSafe er det profesjonelle lastesikringssystemet fra Sortimo. Det kan generelt brukes både på originale surrepunkter fra bilprodusenten og på Sortimo bilinnredning og på integrerte surrepunkter i bilgulvet. Med utrustningen av ProSafe på takstativet får du nå et totalt lastesikringssystem for din bil – med andre ord, et stroppesystem som passer overalt.

 

TopSystem-settet Eco ProSafe Ford Transit passer til biltypen:

- Ford Transit fra årsmodell 2014; akselavstand 3750 mm, mellomhøyt tak (H2) og høyt tak (H3)

Settet består av fire tverrdragere med en lengde på 1750 mm, slik at hele takflaten utnyttes. Dermed står hele det maksimale lasteområdet med TopSystem til disposisjon.

Monteringsmaterialet, inkludert støtteben, er allerede inkludert i TopSystem-settet Eco ProSafe.

Med dette settet åpner du et nytt lagerrom for din varebil. Takstativet Sortimo TopSystem gir deg ikke bare ekstra lasteflate på biltaket, men gjør det også mulig med sikker transport av plasskrevende og lange gjenstander. Den minimale egenvekten til takstativet ved lett konstruksjon, gjør det mulig med maksimal last. Bæreevnen til Sortimo TopSystem ligger på opptil 50 kg per tverrdrager. Her må man i tillegg ta hensyn til kjøretøyets maksimale taklast. Videre har TopSystem en lang levetid takket være det korrosjonsbestandige materialet. Det integrerte surresystemet ProSafe gjør det mulig med enkel og rask sikring av lasten på høyeste nivå. Med tilbehøret TopSystem, som for eksempel lastbegrenseren (art.-nr.: 1000005398) utvider du ditt takstativ med en praktisk hjelp, som gjør at lastsikringen på taket kan gjøres ennå enklere for hånd – slik at du er raskere under veis og hos dine kunder. Ved de viste bildene er det snakk om eksempelbilder, som kan avvike fra det valgte kjøretøyet. Sortimo anbefaler montering av en Sortimo-avdeling, en Sortimo-stasjon eller en sertifisert monteringspartner. Hvis du ønsker en individuell konfigurasjon med ytterligere tilbehørsprodukter som f.eks. en stigebakløft eller vange, vennligst ta kontakt (gratis hotline 0800 76 78 466) med oss.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Vekt 13,61 kg
Materiale(r) Aluminium
Galvanisert stål
Rustfritt stål
EPDM
PA6
Utførelse 4 Querträger
Lengde i mm 1750
Variant Tverrbjelke ProSafe
Kjøretøyprodusent Ford
Kjøretøymodell E-Transit 2022 Pro Power Onboard
Transit 2014
E-Transit 2022
Transit Dobbel cab 2014
Akselavstand i mm 3750
Takform Høyt tak
Middels høyt tak
Normalt tak
Takform Produsentens navn H3
H2
H1
Type drivverk Elektro
Bakhjulsdrift/firehjulsdrift
Variant med bakre åpning Vingedører
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads