text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set Prosafe Nissan Townstar 21

Ref.nr.:   1000020239 |  Match code: STS 2.0 NITS OS2 |  EAN: 4014599159120
 • Utvider lasterommet ditt og reduserer behovet for kjøring
 • Last langt og stort lastegods sikkert på taket
 • Spar tid med den enkle håndteringen
 • Lastesikringssystem ProSafe integrert
 • Minimal egenvekt tillater maksimal last
 • Vekt
  7,36 kg
 • Farge
  Sølv
  Svart
 • Kommer snart
  30.07.2024
NOK 5 000,63

ink. NOK 1 000,13 moms (netto NOK 4 000,50). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Et integrert lastsikringssystem er allerede inkludert i TopSystem Set Eco Prosafe Nissan Townstar 21. ProSafe er integrert langs hele lengden på tverrbjelken til TopSystem takstativet. Som et resultat kan ProSafe lastestroppene enkelt og raskt hektes inn i hele overflaten uten at du trenger ekstra tilbehør. Ved å feste gummiprofiler på tverrbjelkene hindrer du også at lasten sklir, samtidig som den beskytter mot skade. Prosafe er Sortimo sitt profesjonelle lastsikringssystem. Det kan brukes på bilprodusentens originale surrepunkter, på Sortimo bilinnredningen og på de integrerte surrepunktene i gulvet. Ved å ettermontere Prosafe på takstativet har du nå et integrert lastsikringssystem for hele bilen, dvs. ett system som passer alt.

 

TopSystem Set Eco Prosafe Nissan Townstar 21 kan installeres på følgende kjøretøytype:

- Nissan Townstar, fra årsmodell 2021, akselavstand 2716 mm, lavt tak (H1)

- Nissan Townstar, fra årsmodell 2022, akselavstand 3100 mm, lavt tak (H1)

Settet består av tre tverrbjelker med en lengde på 1250 mm, slik at takflaten kan utnyttes fullt ut. TopSystem sørger dermed for at det maksimalt plassutnyttede lasterommet, står til din disposisjon.

Monteringsmaterialet og støttebenene er allerede inkludert i TopSystem Set Eco Prosafe.

Med dette settet åpner du et nytt lagerrom for din varebil. Takstativet Sortimo TopSystem gir deg ikke bare ekstra lasteflate på biltaket, men gjør det også mulig med sikker transport av plasskrevende og lange gjenstander. Den minimale egenvekten til takstativet ved lett konstruksjon, gjør det mulig med maksimal last. Bæreevnen til Sortimo TopSystem ligger på opptil 50 kg per tverrdrager. Her må man i tillegg ta hensyn til kjøretøyets maksimale taklast. Videre har TopSystem en lang levetid takket være det korrosjonsbestandige materialet. Det integrerte surresystemet ProSafe gjør det mulig med enkel og rask sikring av lasten på høyeste nivå. Med tilbehøret TopSystem, som for eksempel lastbegrenseren (art.-nr.: 1000005398) utvider du ditt takstativ med en praktisk hjelp, som gjør at lastsikringen på taket kan gjøres ennå enklere for hånd – slik at du er raskere under veis og hos dine kunder. Ved de viste bildene er det snakk om eksempelbilder, som kan avvike fra det valgte kjøretøyet. Sortimo anbefaler montering av en Sortimo-avdeling, en Sortimo-stasjon eller en sertifisert monteringspartner. Hvis du ønsker en individuell konfigurasjon med ytterligere tilbehørsprodukter som f.eks. en stigebakløft eller vange, vennligst ta kontakt (gratis hotline 0800 76 78 466) med oss.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Vekt 7,36 kg
Materiale(r) Aluminium
Galvanisert stål
Rustfritt stål
EPDM
PA6
Utførelse 3 Querträger
Lengde i mm 1250
Variant Tverrbjelke ProSafe
Kjøretøyprodusent Nissan
Kjøretøymodell Townstar 2022
Townstar Electric 2022
Akselavstand i mm 2716
3100
Type drivverk Forhjulsdrift
Elektro
Variant med bakre åpning Alle
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads