text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set Prosafe Ford Transit Courier 14, 2 tverrbjelker

Ref.nr.:   1000020487 |  Match code: STS 2.0 FOCOUR OS2 |  EAN: 4014599449207
 • Utvider lasterommet ditt og reduserer behovet for kjøring
 • Last langt og stort lastegods sikkert på taket
 • Spar tid med den enkle håndteringen
 • Lastesikringssystem ProSafe integrert
 • Minimal egenvekt tillater maksimal last
 • Vekt
  5,28 kg
 • Farge
  Sølv
  Svart
 • Kommer snart 04.06.2024
NOK 3 995,88

ink. NOK 799,18 moms (netto NOK 3 196,70). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Det finnes et integrert lastsikringssystem som er inkludert i TopSystem Set Prosafe Ford Transit Courier 14. ProSafe er innlemmet langs hele lengden på tverrbjelken til TopSystem takstativet. Som et resultat kan ProSafe lastestroppene enkelt og raskt hektes inn i hele overflaten uten at du trenger ekstra tilbehør. Ved å feste gummiprofiler på tverrbjelkene hindrer du også at lasten sklir, samtidig som den beskytter mot skade. ProSafe er Sortimo sitt profesjonelle lastsikringssystem. Det kan brukes på bilprodusentens originale surrepunkter, på Sortimo bilinnredningen og på integrerte surrepunkter i gulvet. Ved å ettermontere ProSafe på takstativet har du nå et integrert lastsikringssystem for hele kjøretøyet, det vil si at ett system passer alle.

 

TopSystem Set Eco ProSafe Ford Custom H2 kan installeres på følgende kjøretøytyper:

- Ford Custom, per modellår 2014, Akselavstand 2933 og 2489 mm, høyt tak (H2).

Settet består av tre tverrgående bjelker med en lengde på 1250 mm, slik at takflaten kan utnyttes fullt ut. TopSystemet sikrer dermed at det maskimale lasteområdet står til din disposisjon.

Monteringsmaterialet og støttebena er allerede inkludert i TopSystem Set Eco ProSafe.

Med dette settet åpner du et nytt lagerrom for din varebil. Takstativet Sortimo TopSystem gir deg ikke bare ekstra lasteflate på biltaket, men gjør det også mulig med sikker transport av plasskrevende og lange gjenstander. Den minimale egenvekten til takstativet ved lett konstruksjon, gjør det mulig med maksimal last. Bæreevnen til Sortimo TopSystem ligger på opptil 50 kg per tverrdrager. Her må man i tillegg ta hensyn til kjøretøyets maksimale taklast. Videre har TopSystem en lang levetid takket være det korrosjonsbestandige materialet. Det integrerte surresystemet ProSafe gjør det mulig med enkel og rask sikring av lasten på høyeste nivå. Med tilbehøret TopSystem, som for eksempel lastbegrenseren (art.-nr.: 1000005398) utvider du ditt takstativ med en praktisk hjelp, som gjør at lastsikringen på taket kan gjøres ennå enklere for hånd – slik at du er raskere under veis og hos dine kunder. Ved de viste bildene er det snakk om eksempelbilder, som kan avvike fra det valgte kjøretøyet. Sortimo anbefaler montering av en Sortimo-avdeling, en Sortimo-stasjon eller en sertifisert monteringspartner. Hvis du ønsker en individuell konfigurasjon med ytterligere tilbehørsprodukter som f.eks. en stigebakløft eller vange, vennligst ta kontakt (gratis hotline 0800 76 78 466) med oss.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Vekt 5,28 kg
Materiale(r) Aluminium
Galvanisert stål
Rustfritt stål
EPDM
PA6
Utførelse 2 Querträger
Lengde i mm 1250
Variant Tverrbjelke ProSafe
Bilmerke Ford
Kjøretøymodell Transit Courier 2014
Hjulavstand i mm 2489
Takform Normalt tak
Type tak- produsentens betegnelse H1
Type bakdør Vingedører
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads