text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set ProSafe VW Caddy Maxi 20 3 tverrbjelker

Ref.nr.:   1000017832 |  Match code: STS 2.0 VWCAM OS9 |  EAN: 4045294898199
 • Utvider lasterommet ditt og reduserer behovet for kjøring
 • Last langt og stort lastegods sikkert på taket
 • Spar tid med den enkle håndteringen
 • Lastesikringssystem ProSafe integrert
 • Minimal egenvekt tillater maksimal last
 • Vekt
  8,49 kg
 • Farge
  Sølv
  Svart
 • Kommer snart
  25.07.2024
NOK 5 000,63

ink. NOK 1 000,13 moms (netto NOK 4 000,50). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

TopSystem-settet Eco ProSafe VW Caddy Maxi 20 inkluderer allerede et integrert lastsikringssystem. I takstativet TopSystem er ProSafe integrert i hele tverrprofillengden. Dermed kan du hekte ProSafe-surrestropper fast enkelt, raskt og uten ekstra tilbehør på hele flaten. Ekstra montering av gummiinnlegg på tverrdragerne forhindrer ikke bare forskyvning av lasten, men beskytter denne også mot skader. ProSafe er det profesjonelle lastsikringssystemet fra Sortimo. Det kan brukes både på originale surrepunkter fra bilprodusenten, samt på Sortimo-bilinnredningen og på integrerte surrepunkter i bilgulvet. Med utrustningen av ProSafe på takstativet får du nå et helhetlig lastsikringssystem for hele kjøretøyet ditt – med andre ord, ett stroppesystem som passer overalt.

 

TopSystem-settet Eco ProSafe VW Caddy Maxi 20 passer til biltypen:

- VW Caddy Maxi, fra årsmodell 2020, akselavstand 2970 mm, normalt tak.

Settet består av tre tverrdragere med en lengde på 1250 mm, slik at takflaten utnyttes best mulig. Med TopSystem står dermed det maksimale lasteområdet til disposisjon.

Monteringsmaterialet, inkludert støtteben, er allerede inkludert i TopSystem-settet Eco ProSafe.

Med dette settet åpner du et nytt lagerrom for din varebil. Takstativet Sortimo TopSystem gir deg ikke bare ekstra lasteflate på biltaket, men gjør det også mulig med sikker transport av plasskrevende og lange gjenstander. Den minimale egenvekten til takstativet ved lett konstruksjon, gjør det mulig med maksimal last. Bæreevnen til Sortimo TopSystem ligger på opptil 50 kg per tverrdrager. Her må man i tillegg ta hensyn til kjøretøyets maksimale taklast. Videre har TopSystem en lang levetid takket være det korrosjonsbestandige materialet. Det integrerte surresystemet ProSafe gjør det mulig med enkel og rask sikring av lasten på høyeste nivå. Med tilbehøret TopSystem, som for eksempel lastbegrenseren (art.-nr.: 1000005398) utvider du ditt takstativ med en praktisk hjelp, som gjør at lastsikringen på taket kan gjøres ennå enklere for hånd – slik at du er raskere under veis og hos dine kunder. Ved de viste bildene er det snakk om eksempelbilder, som kan avvike fra det valgte kjøretøyet. Sortimo anbefaler montering av en Sortimo-avdeling, en Sortimo-stasjon eller en sertifisert monteringspartner. Hvis du ønsker en individuell konfigurasjon med ytterligere tilbehørsprodukter som f.eks. en stigebakløft eller vange, vennligst ta kontakt (gratis hotline 0800 76 78 466) med oss.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Vekt 8,49 kg
Materiale(r) Aluminium
Galvanisert stål
Rustfritt stål
EPDM
PA6
Utførelse 3 Querträger
Lengde i mm 1250
Variant Tverrbjelke ProSafe
Kjøretøyprodusent Volkswagen
Ford
Kjøretøymodell Caddy 2020
Transit Connect 2024
Akselavstand i mm 2970
Takform Normalt tak
Takform Produsentens navn H1
Type drivverk Forhjulsdrift / Firehjulsdrift
Variant med bakre åpning Alle
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads