text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set ProSafe Opel Vivaro 2 tverrbjelker

Ref.nr.:   1000016025 |  Match code: STS 2.0 OPVI OS10 |  EAN: 4045294857127
 • Utvider lasterommet ditt og reduserer behovet for kjøring
 • Last langt og stort lastegods sikkert på taket
 • Spar tid med den enkle håndteringen
 • Lastesikringssystem ProSafe integrert
 • Minimal egenvekt tillater maksimal last
 • Vekt
  5,20 kg
 • Farge
  Sølv
  Svart
 • Kommer snart 24.06.2024
NOK 2 875,40

NOK 3 594,25

ink. NOK 575,08 moms (netto NOK 2 300,32). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Det er allerede et integrert lastsikringssystem inkludert i TopSystem Set Eco ProSafe Opel Vivaro. ProSafe er integrert i hele tverrprofillengden på TopSystem takstativet. Som resultat kan ProSafe lastestroppene enkelt og raskt hektes inn i hele overflaten uten at du trenger ekstra tilbehør. Ved å feste gummiinnsatser på tverrbjelkene forhindrer nyttelasten i å forskyves, men beskytter den også mot skader. Prosafe er Sortimo sitt profesjonelle lastsikringssystem. Det kan brukes på bilprodusentens originale surrepunkter, på Sortimo bilinnredningen og på integrerte surrepunkter i gulvet. Ved å ettermontere takstativet med Prosafe, har du nå et integrert lastsikringssystem for hele bilen - dvs. et lastestroppesystem som passer til alle.

 

TopSystem Set Eco ProSafe Opel Vivaro kan monteres på følgende kjøretøytyper:

- Opel Vivaro, modellår fra 2019, akselavstand 2925 mm og 3275 mm, normalt tak (H1 - Vingedører)

Settet inneholder tre takbøyler med lengden på 1450 mm, slik at takflaten kan utnyttes fullt ut. TopSystemet sikrer dermed at maskimale lasteområdet står til din disposisjon.

Monteringsmaterialet og støttebena er allerede inkludert i TopSystem Set Eco ProSafe.

Med dette settet åpner du et nytt lagerrom for din varebil. Takstativet Sortimo TopSystem gir deg ikke bare ekstra lasteflate på biltaket, men gjør det også mulig med sikker transport av plasskrevende og lange gjenstander. Den minimale egenvekten til takstativet ved lett konstruksjon, gjør det mulig med maksimal last. Bæreevnen til Sortimo TopSystem ligger på opptil 50 kg per tverrdrager. Her må man i tillegg ta hensyn til kjøretøyets maksimale taklast. Videre har TopSystem en lang levetid takket være det korrosjonsbestandige materialet. Det integrerte surresystemet ProSafe gjør det mulig med enkel og rask sikring av lasten på høyeste nivå. Med tilbehøret TopSystem, som for eksempel lastbegrenseren (art.-nr.: 1000005398) utvider du ditt takstativ med en praktisk hjelp, som gjør at lastsikringen på taket kan gjøres ennå enklere for hånd – slik at du er raskere under veis og hos dine kunder. Ved de viste bildene er det snakk om eksempelbilder, som kan avvike fra det valgte kjøretøyet. Sortimo anbefaler montering av en Sortimo-avdeling, en Sortimo-stasjon eller en sertifisert monteringspartner. Hvis du ønsker en individuell konfigurasjon med ytterligere tilbehørsprodukter som f.eks. en stigebakløft eller vange, vennligst ta kontakt (gratis hotline 0800 76 78 466) med oss.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Vekt 5,20 kg
Materiale(r) Aluminium
Galvanisert stål
Rustfritt stål
EPDM
PA6
Utførelse 2 Querträger
Lengde i mm 1450
Variant Tverrbjelke ProSafe
Kjøretøyprodusent Opel
Kjøretøymodell Vivaro Cargo 2019
Vivaro-e Cargo 2020
Akselavstand i mm 2925
3275
Type drivverk Forhjulsdrift
Elektro
Variant med bakre åpning Alle
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads