text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set ProSafe Ford Custom H2 3 tverrbjelker

Ref.nr.:   1000020378 |  Match code: STS 2.0 FOCU OS9 |  EAN: 4014599304599
 • Utvider lasterommet ditt og reduserer behovet for kjøring
 • Last langt og stort lastegods sikkert på taket
 • Spar tid med den enkle håndteringen
 • Lastesikringssystem ProSafe integrert
 • Minimal egenvekt tillater maksimal last
 • Vekt
  8,11 kg
 • Farge
  Sølv
  Svart
 • Kommer snart 28.06.2024
NOK 5 501,20

NOK 6 876,50

ink. NOK 1 100,24 moms (netto NOK 4 400,96). Pris pr. stk., pluss frakt

Produktdetaljer

Et integrert lastsikringssystem er inkludert i TopSystem Set Eco ProSafe Ford Custom H2. ProSafe er innlemmet langs hele lengden på tverrbjelken til TopSystem takstativet. Som resultat kan ProSafe lastestroppene enkelt og raskt hektes inn i hele overflaten uten at du trenger ekstra tilbehør. Ved å feste gummiinnlegg på tverrbjelkene hindrer du også at lasten skifter, samtidig som den beskytter mot skade. ProSafe er Sortimo sitt profesjonelle lastsikringssystem. Det kan brukes på bilprodusentens originale surrepunkter, på Sortimo bilinnredningen og på integrerte surrepunkter i gulvet. Ved å ettermontere ProSafe på takstativet har du nå et integrert lastsikringssystem for hele kjøretøyet, det vil si at ett system passer alle.

TopSystem Set Eco ProSafe Ford Custom H2 kan installeres på følgende kjøretøytype:

- Ford Custom, per modellår 2012, Akselavstand 2933 og 3300 mm, høyt tak (H2).

settet består av tre tverrgående bjelker med en lengde på 1450 mm, slik at takflaten kan utnyttes fullt ut. TopSystemet sikrer dermed at det maskimale lasteområdet står til din disposisjon.

Monteringsmaterialet og støttebena er allerede inkludert i TopSystem Set Eco ProSafe.

Med dette settet åpner du et nytt lagerrom for din varebil. Takstativet Sortimo TopSystem gir deg ikke bare ekstra lasteflate på biltaket, men gjør det også mulig med sikker transport av plasskrevende og lange gjenstander. Den minimale egenvekten til takstativet ved lett konstruksjon, gjør det mulig med maksimal last. Bæreevnen til Sortimo TopSystem ligger på opptil 50 kg per tverrdrager. Her må man i tillegg ta hensyn til kjøretøyets maksimale taklast. Videre har TopSystem en lang levetid takket være det korrosjonsbestandige materialet. Det integrerte surresystemet ProSafe gjør det mulig med enkel og rask sikring av lasten på høyeste nivå. Med tilbehøret TopSystem, som for eksempel lastbegrenseren (art.-nr.: 1000005398) utvider du ditt takstativ med en praktisk hjelp, som gjør at lastsikringen på taket kan gjøres ennå enklere for hånd – slik at du er raskere under veis og hos dine kunder. Ved de viste bildene er det snakk om eksempelbilder, som kan avvike fra det valgte kjøretøyet. Sortimo anbefaler montering av en Sortimo-avdeling, en Sortimo-stasjon eller en sertifisert monteringspartner. Hvis du ønsker en individuell konfigurasjon med ytterligere tilbehørsprodukter som f.eks. en stigebakløft eller vange, vennligst ta kontakt (gratis hotline 0800 76 78 466) med oss.(Bilder likt, dekorativt materiale ikke inkludert; Levering kun innen Norge)

Tekniske detaljer
Vekt 8,11 kg
Materiale(r) Stål
Utførelse 3 Querträger
Lengde i mm 1450
Variant Tverrbjelke ProSafe
Kjøretøyprodusent Ford
Kjøretøymodell Transit Custom Dobbel Cab 2012
Transit Custom 2012
Akselavstand i mm 2933
3300
Takform Høyt tak
Takform Produsentens navn H2
Type drivverk Forhjulsdrift
Variant med bakre åpning Vingedører
Anmeldelser
Gi oss din mening om dette produktet
Vurder produktet ved å klikke på stjernene
  Dokumenter og downloads